götveren daha once bole bi kou acildimi bilmiorum gormedim ama 6600 icin kumanda olarak kullanma prog varmis....tv , tape , vs. kumanda etmek icin kullaniliomus infrared(kızılotesi) olarak...bilenler varsa yardimci olabilirmi????ayrica download linki werebilir mi simdiden saoolun.... :hugs:
götveren Psiloc Total irRemote die bi tane buldumm ama bi sure sora demo version oldundan dolayi uygulamayi kapatio yeniden baslat die uyario baska program veya full warmi link????*bunu denemke isteyenlerde denesin calisio pen philips de denedim oldu....
Vampire Bat bunu bende biliyorum işe yarıyo, ama biz de telefunken var marka listesinde telefunken yok hangi marka uyuyor bilen varmı ? beko da yok ama blaupunkt diye bi marka oluyordu da ondan dedim..
B_e_C_k_H_a_M_07 bende indirdim yerli markalar yok.Benbe arçelik televizyon var nasıl çalıştırcam.......
gostik full surum ıcın tarıhı gerı alacaksınız vede keyı gıreceksınız..programı bulamadım dıyosan ben sana yollıım yaz maılını ama sımdı calısmam var oraya gıdıcem aksama yollayabılırım..ozel mesaj at yollıım yada www.siirlerefendisi.com a bak belkı vardır orda..
B_e_C_k_H_a_M_07 abi arçelik televizyon için(veya vestel) ne yapcaz bi anlatıverin bi zahmet detaylı olarak....