Joetri halka tabii ki de,bide halkayi orta 1e giderken seyretmistim iice tirsmistim :) 0-Ingilizcede video dersinde seyretmistik(türkçe altyaziliydi)siniftaki herkesin hayati degismisti o günde sonra :D
vince15 **Aynı msjı en çok etkilendiğiniz film topiğine de attım buraya da atıyım çünkü hem en korktuğum hem de en etkilendiğm fiilm aynı;Cevapsız arama tek geçerim benim hayatımda en çok korktuğum filmdi sabah saat 6 ya kadar uyuyamaımştım! Özellikle hastane sahnelerinden inanılmaz etkilendim!!Korku filmini evde izlemekle sinemada izlemek arasında inanılmaz fark oluyo ben Cevapsız Arama'yı sinemada izlediğimde korkudan sürekli küfür etmiştik yönetmene arakadaşlarla ama dvd sini aldım öle çok da müthiş korkutucu gelmedi izleyenlere bu arada son zamanlardaki filmlerden Ringu** yani Halka'nın orjinal Japon versiyonu da oldukça dikkat çekiciydi!
muzzy..! Dev ekran+ ses sistemi atmosferi çok değiştiriyor. Bence bunlara sahip olup da evde tek beşımızı izlediğimizde salonlardakinden daha fazla etkileniriz :p