kasparow ya beyler 2 cdnin içindeki dosyalar rar olarak açılıyor 1. yüklüyorum 2. sonlarına doğru bir dosyada hata veriyo çözümü bilen lütfen yazsın(reg dosyasımı ne üle bişey) yardım edın 32 kez kurdum oyunu 3 kez cd degstırdım cd aldıgım yerde oyunukuruo am aben kuramıorum yardım pls
kaneko1987 bak arkadaşım bende de öyle bi sorun wardı ilk cddikeki rar la ikinci cd deki rarı cd den alıp belgelerim kopyala yapıştır ysptım daha sonra dosyaları çıkart dedim çıktı we şu anda oynuyorum inşallah sanada yardımcı olmuşumdur
kemsun dostum registry toolkit programıyla halletmen lazım(interntten indir). oyunu yükle sonra registry programını aç, yükleyemediği kayıt dosyasını tut programın üzerine at, kayıt edildi diyecektir ve sorunun hallolacaktır tamam.
nedimyelyen dostum sana kesin çözüm az önce denedim ve çalıştı daha oynayamadan sana yazıyorum ona göre http://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?FamilyID=8bce6bba-ea5d-4425-89c1-c1cb1ccd463c&displaylang=en dostum bu sayfaya gir ve registry toolkit i download et bilg. yüklendikten sonra import bölümünden reg. pes4 ü yüklediğin yerden reg dosyasını seç ve ok de sonrada oynamaya başla
kasparow Dostum Cok saol Sorunun halleetmısın saol ama ben sırf bu salakca olat yuzunden XP kurdum makıneme O lanet Xp yı kurdum mnaklesef WINME format edıp XP kurdum su anda sorun Yok Calısıyor... ama Yınede TEsekkur ederım saol bana yardımcı olmasanda baskalarına yardımcı olursun...