frankly ya arkadaşlar ben edbiyattanm aldım.Kitabın ismi Küçük Ağa özeti,kişileri,zaman,mekan filan nerde bulabilirim.AYRICA DÖNEM ÖDEVİ İSTEKLERİ BURDA OLSUN.
demon1c bnmde edebiyattan odevim war 'BiR BiLim AdaMı hakkInda' kitabın ismİ bana site werebilecek biri olursa sevinirim arama moturunda arattım kaç kere ama abuk sabuk seyler cıktı
frankly arkadaşlar reklam amçlı değil yardım amaçlıdır bu sitede dönem ödevinizi bulabilirsiniz.yalnız üye olmanız gerekir www.odevsitesi.com ADresinde bulabilirsiniz
Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra arkadaşlar reklam amçlı değil yardım amaçlıdır bu sitede dönem ödevinizi bulabilirsiniz.yalnız üye olmanız gerekir www.odevsitesi.com ADresinde bulabilirsiniz Ücretli ama bu site ...
frankly Orjinal Mesajı Yazan: h@RUn www.gencbilim.com buyyrruuunnn verdiğin link işime yaradı teşekkürler harun
frankly Orjinal Mesajı Yazan: *HellscreaM* atom bombası(kimya) Bulursanız sevinirim... arkadaşım harun nickli kişinin verdiği adrese gir oda şu www.gencbilim.com oradan atom bombası yaz orda çıkar iyi ödevler :D
götveren Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra arkadaşım harun nickli kişinin verdiği adrese gir oda şu www.gencbilim.com oradan atom bombası yaz orda çıkar iyi ödevler :D yardimlarin icin saol dobra dobra zuuhhhaaahhhha :lol: heuheueheue :applause: :D
frankly Orjinal Mesajı Yazan: h@RUn yardimlarin icin saol dobra dobra zuuhhhaaahhhha :lol: heuheueheue :applause: :D sen benle dalgamı geçiyon :mad:
götveren Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra sen benle dalgamı geçiyon :mad: he geciom nolcak kırk tane smiley koymusum hala laf edion yaw alla alla...
frankly Orjinal Mesajı Yazan: h@RUn he geciom nolcak kırk tane smiley koymusum hala laf edion yaw alla alla... sende bir yardım ettin tepemize bindin
okan_ozusta1989 yaa arkadaşlar burada çok kısa bilgiler var başka bildiğiniz siteler varsa verirseniz sevinirim...
tayfurcan Orjinal Mesajı Yazan: naygule® Banada Milli Güvenlik dersinden Nutuk Özeti 15 Sayfa lazım okuyanlar yazsın :lol: o dersten ödevmi alınır
ümitci ya arkadaşlar bn hazırlıkta okuyom ve doal olarakta odew ingilizce...ya kadının verrdiği odew şu:onemlii bir yonetmen hakkındaki bilgilerrii bir internet sayfası şeklinde kartona hazırla....ya varmıı bole bişi yaa bn nasıı yapayım şimdi bunu bna lutfen yardımcıı olun arkadaşlarr...da once bole bii odew yapan olduysaan yardım cı olsun ltfnn..
_Ghost_ Banada Tarihten Tarih boyunca medeniyetler bir birini etkiliyerek gelişmiştir.Bu anlayışı günümüz uygarlığına kadar geçen dönem içinde örnekleri ile inceleyiniz.Dönem ödevini verdi hoca bana yardım edebilecek olan varsa sevinirim