CANARY 54 Şu anda oynayabileceğim strateji oyunu olarak bana önere bileceğiniz bir oyun warsa memnun kalırım rome:Total war dışında tabi :D
tifosie rome-total war al o zaman bunun dışında da yeni bi strateji yok arkadaşın dediği dışında bide bildiğim empire earth2 çıkcak...
Exvision Oynadığım Stratejiler ; Age of Empires serisi Rome: Total War Medieval: Total War Stronghold Command & Conquer Generals Command & Conquer: Red Alert 2 Rise of Nations Tavsiye edeceğim oyunlar ; Total War Command & Conquer serileri
CANARY 54 Kinghst of hornor diye bi oyun war nasıl acaba netten bi inceleme yaptım ama oynayanınız warsa alınmaya değer bi oyunmu söyelerse sevinirim :)
NecromanceR Yazan yok ama yeni sayabileceğim , Warhammer 40k : Dawn of War .. Gerçekten çok güzel olmuş ...
Exvision Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Yazan yok ama yeni sayabileceğim , Warhammer 40k : Dawn of War .. Gerçekten çok güzel olmuş ... Benimde dikkatimi çekti ama daha o oyun elime geçmediği için yazmadım . . .
Zombie 1.Rise of nations:Trones and patriots 2.C&C Generals:Zero hour 3.Warcraft 4. Age of mytology Generalsde multi yapıyorum evde 2 pc yi bağladım manyak zevkli oluyor
sLLaYeRR kesinlikle warcraft yada stronghold crusader((battle for the middle earth'u henuz oynamadım))
Flexy Tek Geçerim Medieval: Total War En çok etkileyen oyunlar kategorisinide girer Müzikleride baya iyi ;)