ForzAslan O grupta şişman sakallı bir adam varmış sanırım, bizim sınıf penceresinden adamı gördük, evi oradaymış. Adama da "fıçı" diye bağırdım bilmiyordum vallahi ünlü birisi olduğunu:D:D Sonradan öğrendim :D
frankly Orjinal Mesajı Yazan: Makaay Kendisi Mustafa Özarslan olur ve cok sevdigim bir sanatçıdır... aynen sesini bir dinlesen off ne manyaq sesi var forzaslan nerede oturuyorsun
ForzAslan Valla benim evim okula pek yakın değil. Okul Seyranbağları Lisesi(Ankara),adamda bitişikteki bir evde oturuyor. Bugün yine gördük... Cidden bayağı ünlü biriymiş ya,bir ara tanışmak lazım o adamla...
frankly Orjinal Mesajı Yazan: ForzAslan Valla benim evim okula pek yakın değil. Okul Seyranbağları Lisesi(Ankara),adamda bitişikteki bir evde oturuyor. Bugün yine gördük... Cidden bayağı ünlü biriymiş ya,bir ara tanışmak lazım o adamla... benden selam söyle :D :D :D
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: ForzAslan Valla benim evim okula pek yakın değil. Okul Seyranbağları Lisesi(Ankara),adamda bitişikteki bir evde oturuyor. Bugün yine gördük... Cidden bayağı ünlü biriymiş ya,bir ara tanışmak lazım o adamla... bilader bende seyranbagları lisesindeyim hangi sınıf senle bi irtibat kuralım.2 sene önceydi sanırım mustafa bizim okula konferansa gelmisti oradan tanımadıgına göre sanırım bu sene geldin okula yada gecen sene pencereden bagırdıgına göre okulun arkasına bakıyorsun ve büyük ihtimal en üst kat nasıl ama:)
ForzAslan Orjinal Mesajı Yazan: Makaay bilader bende seyranbagları lisesindeyim hangi sınıf senle bi irtibat kuralım.2 sene önceydi sanırım mustafa bizim okula konferansa gelmisti oradan tanımadıgına göre sanırım bu sene geldin okula yada gecen sene pencereden bagırdıgına göre okulun arkasına bakıyorsun ve büyük ihtimal en üst kat nasıl ama:) Bravo vallahi :D :D Bildin hepsini,bu yıl Mersin'den geldim,9/C'deyim :) En üst kat yani :)
ufuk_abay Orjinal Mesajı Yazan: Makaay Kendisi Mustafa Özarslan olur ve cok sevdigim bir sanatçıdır... aynen çok severim çok iyi bir sanatçıdır...!!!!!!