03eagle87 bu konu hakkında fikirlerinizi yazarsanız sevinirim bence oynanabilirlik pes3 ten kötü kaleciler biraz malca hareketler yapıyor siz ne düşünüyorsunuz?
03eagle87 Bir de oyun biraz fazla hızlanmış top çok çabuk hareket ediyor bunun hakkındada bişeyler yazıverin
m0K0k0 oynanabilirlik gayet iyi ama kalecileri bi garip yapmışlar mesela ronaldoyla dosana füze gibi şut çekiyorum kaleci topu çeliyo geçen nihatla orta sahanın köşesinden frikik kullandım.top seke seke kalecinin yanından gitti gol oldu kalecide topa bön bön bakıyodu.bunlar olmasa iyi olurdu
merto873 ya bisey sorucam bolmek gibi olmasın ama (zaten pek konu dısı degil) ben bazen ceza sahası on cızgısıne paralel giderken bi anda kaleye sut cektiğimde adam sutu cok zorlama cekiyo top yavasca havalanıyo (insan boyunu gecmicek kadar) kalecinin kucagına... cok yasadım yaa sizde de oluyo mu acep ??
kaneko1987 pes 3 ten daha iyi olduğu kesin ama rakibin kalecisi çok iyiyken senin kaleci tam armut arkadaşın dediği gibi bi de aşırtmalarda top çok hawalanıyo ya da ben daha alışamadım pes 3 te süper goller atardım bunda 2-3 tane dışında bunuda başaramadım
frankly Orjinal Mesajı Yazan: flavio oynanabilirlik pes 3 te daha iyiydi... aynen katılıyorum.ya valla pes3 daha zevkli bee
serkansengil oyunu büyük oranda top hakimiyeti ve paslaşma üzerine kurmuşlar.sabırlı olup çok pas yapınca rakibin bütün defans adamarı ceza sahasındaken bile boş adam topla buluşturulabiliyor.ama çektiği şutlar çoğu zaman saçma sapan oluyor.boş alanda top sürerken de top sanki adamın ayağına yapışıkmış gibi bir his uyandırıyor bende.pes 3 te daha gerçekçi gibiydi.bi de R2 yi çok aktif hale getirmişler.pası verir vermez R2 ye basınca pası veren adam hemen boşa kaçıyor.kanat organizasyonları etkili hale geliyor böylece ama yinede pes3 teki pozisyon zenginliği yok yan ortalarda çoğunlukla saçma sapan kafa vuruşları oluyor. bide belki farketmiş olanlar vardır ama ortaları hep double a ile yapın daha sert gidiyor vede şuta devamlı basarsanız akfayı daha sert atabiliyorsunuz bide orta yapınca elinizi şut tuşundan kaldırmayın ilk adam pozisyonu kaçırsa bile arka plandan biri kopup şutu veya kafayaı yapıştırabiliyor. pozisyon zenginliği az demişken daha hiç vole veya röveşata atamak nasip olmadı.bunun ayrı bir püf noktası var mı acaba.
pascal_nouma daha ne isteriz bilmiyorumki,milletce doyumsuz olduğumuz için........yapanları taktir etmek lazım çok züper oyun,unutmayınki her seri bir önceki seriden daha iyi olsun die çıkıyor her yönüyle tabiiki.....pes3 daha iyiydi diyenlere......
Sakin1NR Orjinal Mesajı Yazan: pascal_nouma daha ne isteriz bilmiyorumki,milletce doyumsuz olduğumuz için........yapanları taktir etmek lazım çok züper oyun,unutmayınki her seri bir önceki seriden daha iyi olsun die çıkıyor her yönüyle tabiiki.....pes3 daha iyiydi diyenlere...... :applause:
aliwhite hIZ SORUNU ÇÖZÜLDÜ YA PES 3 TEN DAHA İYİ DEFANSTAN ÇIKARKEN ÇOK GÜZEL UZUN TOPLARLA KANATLARA ORTA YAPABİLİYORUM.DEMOSUNA GÖRE KONUSURSAM PES 4 DAHA İYİ DENİLEBİLİR.