thekingisgood ya arkadaşlar şu damalı formayı bi türlü ekleyemedim uni197 ye import ediyorum GS04 ile ama oyuna girdiğimde grand pacht içindeki beyaz forma siyah şort çıkmaya devam ediyor bi yardım edin ya beşiktaş aşkına
#11 GS nin son sürümü gerek buna. 05 05 11. eger kitserver kullaniyorsan bin import etmiyosun.. bmp yi alip kitserver klasörüne girip 197 adli klasöre (bjk) atiyosun.
gs_serkan Beşiktaşın tamamen siyah ve tamamen beyaz olan formalarını isyiyoruz.Bu sezon onu kullanıyo bu takım.Diğerlerini en fazla 1-2 kere giydiler.Hep siyah ve beyaz ağırlıklı...
ç@rşı_kartalı Orjinal Mesajı Yazan: gs_serkan Beşiktaşın tamamen siyah ve tamamen beyaz olan formalarını isyiyoruz.Bu sezon onu kullanıyo bu takım.Diğerlerini en fazla 1-2 kere giydiler.Hep siyah ve beyaz ağırlıklı... kardes bende var,sen mailini yaz ben sana yollarim cunku buraya nasil upload ederim bilmiyorum
gs_serkan Orjinal Mesajı Yazan: nali_karakartal kardes bende var,sen mailini yaz ben sana yollarim cunku buraya nasil upload ederim bilmiyorum serkan_mcmv@yahoo.co.uk
gs_serkan Orjinal Mesajı Yazan: gigibuffon ya formalar tamam da kaleci forması oyunda cıkmıyo bi hata mı yapıyom 24 bit olarak tekrar kaydet grapic studioda üstte texture de ortadakini seç ordan 8 biti seç.Yani ortadakini.renk paleti gelince ayarlamaları yap.save as de kitservere at o zaman çıkar.Oyunda çıkmayacak forma yok
ç@rşı_kartalı abiler ben buradan besiktasimin tum formalarini aldim,kitservere koydum, ama oyunda cikarmiyor, yardim edersenis cok sevinirim simdiden yardimlariniz icin tesekurler
gs_serkan Orjinal Mesajı Yazan: nali_karakartal gs_serkan kardes aldinmi formalari almadiysan yine yolarim Çok saol nail aldım ekledim.Bu formalarla 4 büyükler tam oldu yani.Şimdi içime sindi.SCN ultimate & TSL nin çıkmasını bekliyorum.BEKLİYORUZ DİMİ........