netcommander Oyunu bitirdim tüm gizli garajları açtık tüm partda bitti outrunda yaptım 8-10 kez ama wide body kid leri açamadım yardımcı olurmusunuz
netcommander evet üste yazmıştım acaba kariyerdemi açık değil bu mod çünkü quick race de açık ayrıca arabayı karbon fiber kapladım sadece o kilit var
netcommander bu outrunların sayısı falanmı var ben outrun yapılması gerektiğini 5. bölümden sonra fark ettim tüm yollar bitti ama outrun gerekli ise onu yapacaz sanırım
pascal_nouma autorunla hediye veriyolar ben aldım oyunun sonuna doğru ama kariyer menüdekiler açık değil sadece tek arabaya alabildim onuda hediye ettiler,açılsa bile oyunun sonunda açılıyo neye yararki saçma şööle 3.bölümde açılsa nolurki yani hayret bişiiii
abow Orjinal Mesajı Yazan: netcommander arka arkaya 15 yarışmı kazanmam lazım açıldıgında bişi soyluyormu yazıyormu yada sen outrun yap...yıldıza gideceksin oradanda unique parçanı almaya...her stagede haritadaki diğer arabalar bitene kadar outrun yap...
Joe_Higashi her stagedeki outrunları yapmaya kalkarsak 2 - 3 ayı alır oyunu bitirmek biri kayboluyo diğeri açılıyo bitmiyo :whoa:
Joe_Higashi oyun %100 de bitti şu an ama sadece bir arabaya body kids takabildim diğerlerine takamıyorum kilitli tüm outrun larıda yaptım araba kalmadı piyasada o kilidi başka nasıl açabiliriz Career da :mad:
pascal_nouma sen şu üstte verdiğim siteye gir orda herşey mevcut aga -------------------------------------------------------------------------------- www.nfsturk.forumu.com üye olman lazım üyelik kolay ne ararsan far