musty ya bu 2 guzelde menulerre falan dokunulmamas logolar ve formalar guzel menu muzıklerı fena degıl statlar kramponlar guzel reklam panoları toplar guzel degıl zaten toplara dokunulmamıs ama 3le 2nın ne farkı var
gencguru kartal 2005 deki sorun bende de var, winrar da arşiv sonu hatası veriyor açarken.normal de nasıl açıyorsam onu yapıorum ama bu hatayı veriyor.acaba dap ile indirirken birçok kere pause-resume yaptım ondan dolayı mı?
husbalfb2000 winrarın hata verme sorunu bende de var, part 1 i açarken yarıda part 2 yi istiyo sonra ona devam edince de sonunda hata veriyo.sorunun ne olduğunu ve nasıl halledilebileceğini bilen arkadaşlar cevap yazsın ltf
SCoRPioN ® PES4 Editing Forumda Import hakkında bilgiler yazıyor. part1'den part5'e aynı yerde olmasına dikkat edin.
Battousai ya arkadaşlar bu patch de sadece italyan takımlarının tezahüratları var herhalde diğerlerinin yok ben 4 server ı da indirdim ama sadece 1.rar ı yükledim (diğerlerini yükleyince değiştirilsin mi dio)bunun la bi alakası var mı?