erelfb beyler benim bilgisayarda son günlerde ortaya çıktı %100 cpu kullanım olayı.. mesela bir programı çalıştırıyorum program çalışırken herşey gayet normal programı kapattıktan sonra bilgisyarda acayip bi yavaşlık oluyor ctrl+alt+del yapıyorum cpu kullanımı %100 ancak işlemi sonlandırısam düzeliyor ama her programda olmuyor 2-3 programda... programları sildim yeniden yükledim aynı... format attım aynı... sorun ne sizce??
erelfb programda olduğunu sanmıyorum eskiden olmuyordu çünkü... uzun zamandır kullandığım programlar..
muzzy..! virüstür diycem ama format falan da atmışsın muhtemelen hardware problemidir(CPU,ram olabilir) yada windows bozuk olabilir.
erelfb bilgisayarın hiçbir ayarıyla oynamadım cpu ram falan windows cd mi de uzun zamandır kullanıyorum ama bnm bilgisayara 2 hafta önce falan win32parite.b virüsü girmişti o bişeyleri bozmuş olabilir...ondan sonra virüsleri temizliyip forma attığım halde düzelmedi..
muzzy..! yani C, D,E, gibi sabit sürücülerin hepsine format attın mı yada formattan sonra virüs taraması yaptın mı???
erelfb evet yaptm hiç virüs bulamıyo.... format attığım gibi virüs programı ile service pack2 yükledim firewall falanda war yani virüs yok bence pc de sorun nerde anlayamıyorum...