10UR Son yaptığım Fatih Tekke ve Gökdeniz facelerini sizlerle paylaşmak istedim. eleştirilerinizie sunuyorum. Yorumlarınız...
DiMuratti fatih tekke bence çok güzel olmuş ama gökdeniz biraz manchester united'in giggs'ine benzemiş
10UR Olmamış diyen arkadaşlar neden olmadığınıda belirtirlerse çok memnun olucam eleştiri açısından yani şurası burası şeklinde..
götveren Orjinal Mesajı Yazan: '10UR ..... ultrAslan_bayram Yaw arkadas Şu face yapma Programını VER demicem artık çünkü vermessin biliom ama Programın ADINI SÖLESEN OLURMUUUU.... --------------------------------GALATASARAY---------------------------- :hugs: RELAX OLUN CÜNKÜ ŞANPİYON GALATASARAYYYY :hugs: Geyiq Team Orjinal Mesajı Yazan: '10URSon yaptığım Fatih Tekke ve Gökdeniz facelerini sizlerle paylaşmak istedim. eleştirilerinizie sunuyorum. Yorumlarınız... yaw rica etsem bana şu face işini öğretirmisin... :hugs: 10UR Programın adı o-edit ayrıca photoshop da gerekiyor birde fshtool ve eagraph haa oyuna eklemek için biggui de olur. >>>©®AZY<<< güzel olmuş bana gönderirmisin msn messenger veya e-mailden antifbbiggs@hotmail.com Nakata396 onur o dediğin programları yollarmısın. Zahmet olmazsa sibel_uymaz@hotmail.com Cristiano® banada o programları yollarmısn? yollarsan sağol cetintuncay@yahoo.com Sonraki Sayfa »
ultrAslan_bayram Yaw arkadas Şu face yapma Programını VER demicem artık çünkü vermessin biliom ama Programın ADINI SÖLESEN OLURMUUUU.... --------------------------------GALATASARAY---------------------------- :hugs: RELAX OLUN CÜNKÜ ŞANPİYON GALATASARAYYYY :hugs:
Geyiq Team Orjinal Mesajı Yazan: '10URSon yaptığım Fatih Tekke ve Gökdeniz facelerini sizlerle paylaşmak istedim. eleştirilerinizie sunuyorum. Yorumlarınız... yaw rica etsem bana şu face işini öğretirmisin... :hugs:
10UR Programın adı o-edit ayrıca photoshop da gerekiyor birde fshtool ve eagraph haa oyuna eklemek için biggui de olur.