rapper arkadaşlar telefonumu deiştiricem sizce 6600 mı yoksa 6230mu alayım.yada başka telefonlar da önerebilirsiniz.6630 fln alacam da ona para yetmior.
muzzy..! 6600 al derim 6230 gereksiz yere pahalı 6600 da istediğini yaparsın symbian yani . ama ben 2005 i bekle derim 3230 al kalite olacak yani hem de ucuz...
issuem o kadar para veriyorsan sakın symbian özelliği olmayan telefon alma. ben 7600 aldım şimdi pişmanım. herşeyi harika hatta kamera görüntüsü kusursuz ama symbian özelliği yok diye fazla zevk alamıyorum.
rapper abi 6600 da artık tinercinin sokak çocuğunun elinde var yani sadece bir benzetme bu tabi ama 6600 herkesin elinde.
götveren o da dogru ama bende de war napcan 6230 alcaima ondan alirim 6230 cok yakin ark da var cocuga bi prog. yuklielim dedik bi baktim olmuo megerse symbian destegi yoqmus cocuk o kadar ovundu telefon sole ii bole gusel o gun resmen kalakaldi:D....
rapper ozaman 6600 alıorum ok.son kararı ben vericem nası olsa ama siz yinede tavsiye edin.mesela bu ikisinden başka ne olabilir nokia olarak symbian destekli
rapper 350 $ gibi söylentiler war tabi TRde 450 $ olur ayrıca abi 3230 baya harika bişey gibi ama nie bu kadar ucuz oluoki
götveren walla tam bilmem ama 2005 'e 1 ay kala acele etme derim yeni super modeller cikartio nokia gordum resimlerini falan...getirirler hemen turkiyeye...