johncarew ben manchesterın orjinal nike forması satın almak istiyorum fiyat hakkında bilgi verebilirmisiniz
IAdam çarşamba günü beyazıt a gittim orda nike adidas falan böyle toplu halde satılan bir mağaza var inter , man utd, arsenal, brezilya , hollanda formalarının hepsi 94 ile 105 milyon arası
Pentagram_15 iddaayı tutturayım zaten man utd evi yapacam kendime duvar kaıdından perdesine yatak takmından formasına t-shirtten topuna herşeyi alacam (500 milyar tutarsa)
ortega23 bizim arkadas iki hafta once satın almıs (rooney)formasını 90 milyon tl ödemiş ama forma çok harika bişey halısahada oynarken hemen o göze batıyor diger kişiler yanında sönük kalıyor sanki rooney halı sahada oynuyor gibi bişey :)
Fevzi ben de alacam bi tane manchester forması en yakın zmaanda hatta izmirden başka isteyen olursa bildiğim bi yer var gider pazarlık falan da yaparız;)
erelfb arkadaşta total 90 manchester united forması war ama çok pahalı ingiltereden getirdi 60 pound falan süper duruyor..
Fevzi saol hellraiser valla ordaki forma çok güselmiş almayı düşünüyom sırtına da güzelinden şöyle 7 numara fevzi(çok fiyaka olur:D)
Franck Ribery Bende Türkiye nin Kırmızı forması var....çok güzel valla çok hafif...ama alacak ola dikkat etsin iki türü var nike formaların bi kumaşı kaliteli o 90-100 arası bişey bide ikinci sınıf kumaş var o hem ağır hemde 50-60 arası.....
meteor abi bn izmirdeyım bı ara almayı dusunuodumda sımdı bılmıom ya napsam ama alacam kesınde ne zmn bılmıom sn nerde oturuon ızmırde speedy ?? bu arada gs nın 100 yıl forması ne zmn cıkcak?
Fevzi Gs'nin 100.yıl forması Mart'ta çıkıyor.Ben Bostanlı'da oturuyorum ama burayı chat alanına çevirmeyelim özelden konuşalım;)