goktug82 bende hala aşırtmaiki kere d ya bu ne iş çözemedim bide çaprazda pas atmıyor arkadaşal aynı cd yi kurdum onda 3 kere a yerden orta bende öyle bişe yok aşırtma bende iki d onda l1 ve d bu ne iş anlamadım
tramp_1905 goktug iki kere sutta asırtmasını ıstemıyosan settings ten controls e gir orda bi ayar yeri wardı. Bakıp daha detaylı anlatabiliim sonra. Ama capraza pas atmama nedeni tamamen bilg ve windowsla alakalı bisi. Benim eski pc de sol capraza sut cekmezdi(fifa wardı be o zamanlar) Simdi ise sol üste arapası wermiyo. Pes4 ün getirdigi bi sorun deıl yanı
orkunbjk klavyeden kaynaklanabilir o sorun. genelde yön tuşlarını space ile kulandığında olur ama sen hangi kombinasyonda kullanırken sorunla karşılaştın. sadece çapraz pasmı yoksa çapraz verkaç pası yada çapraz koşu yoluna pasmı? hengi tuşları ayarladın?
goktug82 ya valla bilmiyorum da arkadaşla aramızda büyükrekabet var pes de gerçi ben genelde iyi oynamaya çalışıyorum ince paslarda uzman olmuştum pes 3 de bu oyunda maalesef ben bekeldiğim tadı bulamadım hem paslardan dolayı hemde uzaktan şutlarda bide kalecilerin şutları umursamaz bir havada yakalamaları beni çileden çıkarıyo.. şimdiye kadar sadece tek bir gol atabildim ceza sahası dışından... hala bende eski ayarlar var bunu da anlamadım..aynı oyunu kurdukonda aşırtma farklı kombinasyon bende iki kere d.. onda 3 kere a ya basınca yerden orta yapıyo bende öyle bişe yok gerçekten çözemedim bir kez daha kuracam sorun hallolmassa pes 3 e geri döneceğim... ve ister inanın ister inanmayın oyunda top avuta çıktı hemde bariz bir şekilde kaydettim hakem devam ettirdi az daha gol yiyodum.... bazı yerleri kesin bozuk.... kalecilerin kurtarışalrıda hiç güzel değil sanki kalenin içine giriyolar gibi...
selmalim goktug82 :hugs: bak kardeş sen hemen kendine logitek bir klavye alıyorsun ve bu sorunun ortadan kalkıyor. ucuz klavyeler tuş kombinazyonları yetersiz aynı anda birkaç tuşa basınınca ortak verileri birleştirip yeni oluşum içine giremiyorlar. hemen al bir tane. bendede aynı sorun vardı bu şekilde çözdüm. hem logitek klavyeler oyun için ideal. daha sağlamlar. ben klavyemi henüz kıramadım....