poseidon joypadde adam deistirme tusu+sut asırtma atar... boylece suta bastıgınız kadar hızlı ve yukarı gider sut...
#11 gelisine asirtma istiyosan... top sana daha ulasmadan sutu bas, yariyi gecsin, sonra R1'e bas (kosma) ... bu oyundaki en sevdigim asirtma tipi.
ceza99 ya kalacıyyle karıs karısya kalınca nası acıttrıma atcam veya sag sol yapmadan dum duzz gırererk nası gol atabılım????
edeoo yanlız iki kere şut tuşu ile de yapılıyor. birinci basışta şut gücünü ayarladıktan sonra topa vurmadan bir daha şut tuşuna basarsanız sut gücüne göre aşırtma yapıyor. valla daha gelişine aşırtmayıda denemedim. (veya klasik olarak L1+şut tulu ilede yapılıyor)
edeoo evet o aşırtma sitili ile bir çok gol attım. tam şut vuracakmış gibi yapıyor sonra bir aşırtma çıkartıyor. süper goller oluyor...
goktug82 pes4 oynuyom şut iki kre d bunu anlamadım arkadaş 3 kere a ya basınca yerden enfes ortalar yapıyo hatta defans kendi kalesine bile atabiliyo bendeyse olmuyo sadece normal orta oluyo ... bişe anlamdım...
tramp_1905 gelisine asırtma atmanın bir yolu war ama ogrenmesı cok pratık ıstıo.Pes 3 te bi asmıs adamdan kapmıstım bu teknigi ben de.mesela kosu yoluna pas atıyosun ve asırtcaksın. Ama Q+D(L1+X) ye basamadan L1 ile adam deisir ve adam topun pesini bırakır. Bunun yerine pas gelirken asırtcakmıssın gibi sut hızını belirliyosun ve elini suttan cekiyosun. Sarı cizgi altta kalıyo. adam topa wurmadan hemen once de(topun adamın kontrolune gectıgını anladıgınız anda) L1 e basıyosunuz. boylece topa ilk dokunusta asırtır ve mukemmel goller atarsınız. Deneyin Kesin ise yarıyo.
tramp_1905 ayrıca 2 kere d ye basınca asırtma cok kullanıssız bi yontemdir. cok gol kacırırsınız.Hem asırtmalarınız 2 kere bastıınızdan hızlı gider. hem de bazen sut hızını yeterlı bulmadıgınız anlar olur oyunda hızlandıramazsınız sutlarınızı sonradan.
2ampara***Womanizer Orjinal Mesajı Yazan: tramp_1905 gelisine asırtma atmanın bir yolu war ama ogrenmesı cok pratık ıstıo.Pes 3 te bi asmıs adamdan kapmıstım bu teknigi ben de.mesela kosu yoluna pas atıyosun ve asırtcaksın. Ama Q+D(L1+X) ye basamadan L1 ile adam deisir ve adam topun pesini bırakır. Bunun yerine pas gelirken asırtcakmıssın gibi sut hızını belirliyosun ve elini suttan cekiyosun. Sarı cizgi altta kalıyo. adam topa wurmadan hemen once de(topun adamın kontrolune gectıgını anladıgınız anda) L1 e basıyosunuz. boylece topa ilk dokunusta asırtır ve mukemmel goller atarsınız. Deneyin Kesin ise yarıyo. bu taktikle orta sahadan bile gol atılıyo bu kalecilerin hatasını ortaya çıkarıyor
Felipe²°°³ Orjinal Mesajı Yazan: #11 gelisine asirtma istiyosan... top sana daha ulasmadan sutu bas, yariyi gecsin, sonra R1'e bas (kosma) ... bu oyundaki en sevdigim asirtma tipi. Aynen bende cok seviyorum :D
Arda666 kaleye veya kalecıye cok yakınsanız sut tusunu basın hmen ardından depar(kosma)tusna bastıgınız anda kalecinin üstünde topu asıracaktır!!!