PaoLo_RosSi Orjinal Mesajı Yazan: MONDRAGON FM - CM olarak ayrılmak en büyük hataları oldu.. katılıyorum
tottibattu arkadaşım cm'nin hangı full versıyonu kotu bana soylermsın..o zamanın teknolojisini göz önünde bulundurmak şartıyla
tottibattu Orjinal Mesajı Yazan: MONDRAGON Bence de bu efsaneyi bitirecekler gibime geliyo. FM - CM olarak ayrılmak en büyük hataları oldu.. cm'yi görmeden kara wermemek lazım derim,,,,,,,,,
RubenMartin bence cm seganın katkılarıyla arcade tadında bi şi olcak .... Fm ise aynı yoldan devam edecek... Forever FM...
aHHsen yaa hersey betadan belli olurmu arkadasın da dediği gibi bi gercek oyun elimize gecsin ..ondan sonra yorum yapalım ..
yashh26 yaw efsane dediğiniz şey FMdir şuandaki ismiyle...CM yeni bi oyun ayrıca sezonların yarısı bitti cm oyunu çıkmadı bile..bence sorunlu çıkar seneye çıkmaz bu oyun sega isim hakkını alır cm die oynarız yine
RAIDEN Orjinal Mesajı Yazan: henry_669 ben daaa oynamadım zaten indirmiycem yaw boswerin full oyun bence super olur bnce hiç süper olmucak hele fm varken hiç oynanmaz :(
Rom3oRx8 abi oncelikle herkese selam. ilk mesajim. FM ciktiginda da demosu oyleydi eski oyuncular vardi yeni surumde duzelir ben cok iyi hatirliyorum. Bence fmden kat kat iyi olacak bu cm. TCM bile iyi FMden.
Rom3oRx8 Hayir hocam yeni gordum mesajini pardon ust uste atiyoruım ama fm = cm degil. CM ayri bir oyun degil!! Asil oynadigimiz CMdir ve bekliyorum hatirlayin cm4te oyle cikti gec cikti. FM eidosun yani arayuz firmasi. CM ise sigamesin yani oyunun ozunu olusturan firmanin. Ve gorun bakin CM super olacak cunku o efsane. Fm beni 30dk bile basinda tutamiyor.
Pierre Van Hooijdonk Orjinal Mesajı Yazan: leather_xxx abi oncelikle herkese selam. ilk mesajim. FM ciktiginda da demosu oyleydi eski oyuncular vardi yeni surumde duzelir ben cok iyi hatirliyorum. Bence fmden kat kat iyi olacak bu cm. TCM bile iyi FMden. hocan ole diil bence fm ilk cıktıında(demosu) bn onu cok begenmistim ve cm nin demosu kaplumbaa gbi 2 saat mal beqliosn ve fmnin demosunda hiç bi oyuncu hatası yoktu elimi bile sürmem ben cm ye cm yi cm yapan sigames onlar en babasını yapar bence herzaman
Rom3oRx8 yok ya ben hatirliyorum vardi eski oyuncular. Hem de CM gercekten geldiginde herkes tamamdir diyecek. Benim solemek istedigim CM=FM diyorlar yok oyle bisey CM=CMdir
MoonLord CM=FM dir denilebilir çünkü CM de olan sadece isim hakkındır CM4 ve altını yapan yapımcılar şu an FM'yi yapıyolar yani CM sadece Eidosun yapmış olduğu normal bi oyun
Pierre Van Hooijdonk Orjinal Mesajı Yazan: MoonLord CM=FM dir denilebilir çünkü CM de olan sadece isim hakkındır CM4 ve altını yapan yapımcılar s¸u an FM'yi yapıyolar yani CM sadece Eidosun yapmıs¸ oldug?u normal bi oyun bence cm= fm diil bile bence cm
Pierre Van Hooijdonk Orjinal Mesajı Yazan: RAIDEN bnce hiç süper olmucak hele fm varken hiç oynanmaz :( cooooooooooook dooooooru yaaaa keskede dooru olmasaydi :(
karizmaa en iyisi fm oldu bence...ama bakalım belki cm de iyi olur da hiç sanmıyorum...sezon bitecek oyunu sonra oynıcaz heralde...ne zevki kaldı?
Pierre Van Hooijdonk Orjinal Mesajı Yazan: karizmaa en iyisi fm oldu bence...ama bakalım belki cm de iyi olur da hiç sanmıyorum...sezon bitecek oyunu sonra oynıcaz heralde...ne zevki kaldı? ewttttt coookkk doru bence benim hep basindan beri solediim cm berbat ve orjinali de ole olucak bence kesin ewt yaaa sezonun yarisi bitti cm nin bu sezon icn oyun yok :( :kusmuk:
Tearaway ya bu saaten sonra cıksa nolur sezon bitti artık öbür senenin kadrolarını hazırlayıp cm6 cıksın :(