Orjinal Mesajı Yazan: haniball
arkadaslar bir spiker yapmak icin cevirdigin dili süper bilmen lazim yoksa sacma olur biz bahsettigim gibi biz almancadan tr ye cevirecez avrupada kaldigimiz icin o dili iyi biliyoruz...sesizimizi simdilik cikarmiyoruz cünkü bizimkisi yalan degil hele bir 10 % u bitsin pes4 tr spiker demo olarak bir konu acacagiz ki millet yalan söylüyorlar demesinler diye aslinda hic yazmiyacakdim ama bi kere konuyu acmislar neyse diger arkadaslarada basarilar yaparlar insallah kelimeleri tam cevirebilirlerse tekrar görüsmek üzere.....
dostum yok almancadan yok japoncadan ingilizceden bizde yapacaz bizimki yalandegil falan ne bu ya lütfen buraya boş konuşmalar yapıp ortalıgı sulandırmayın eger sizlerde yardımcı olacaksanız buyrun yoksa benim yalan falan yazdıgım yok yardımcı olursanız bu işi yaparım dedim.. ha bu almanca dan olur ingilizceden olur o önemli degil (ses dosyalarının kodlarını yazıp karşısına türkçesini yazarsanız) bu kadar kolay gerisini ben hallederim ..yapacagınız şey kolay dosyaları dinleyin ama futbolcu isimlerini degil onlar en kolay kısım . sizlerden çevirisini yapmanızı istedigim dosyalar kodları aşşagıya yazıyorum verdigim kodların serilerini çevirin buraya yazın herkes çalışırsa bu işi çabuk bitiririm ..ayrıca böyle önemli bir konuya katılım çok az ayrıca mod arkadaşlardan bu konuyu yukarılarda sabitlemelerini istemiştim neden yapmıyorlar anlamadım gitti örnek istiyorsanız en kısa zamanda buraya bir iki dosya yollayacam..
çevirmenizi istedigim kodlar bunlar bunların serilerini çevirin buraya yazın herkes elinden geleni yapsın...
E_VC_01_03_B01.adx den E_VC_THANKS016.adx kadar olan dosyalar.yani E_VC-ile başlayanlar
E_VP_01_01_001.adx den başlayıp futbolcu isimlerine kadar olan dosyalar E_VP_ serisi içinde sonlara dogru takım isimleride var onlarıda çevirin elinizden ne geliyorsa onu yapın..fazlasını istemiyoruz dosya isimleri genelde tüm dillerde aynı olması lazım almanca italanca ingilizce japoncada dosya isimleri aynı olması lazım kontrol edin ..yani benimki almaca benimki bilmem ne degil ..
zaten ses dosyası içinde 3 başlangıç kodu var..
1..E_SE_serisi
2..E_VC_serisi
3..E_VP_serisi
evet sadece bu kodlarla başlayan dosyalar var tüm dillerdede aynı hangi dilde çevirirseniz çevirin farkemez sadece dosyanın kodu ve karşısına türkçe ne anlama geldigini yazın ...anlamadıgınız bir şey varsa sorun cevaplayayım ..saygılar..SON KRAL... :type: