DeNiZ açlık çeken çocuklara bi klikle yardım ediosunuz..ama günde sdc 1 tane clikleyebiliosunuz..e-mail derdi ismi felan yok..sdc açılınca sarı bi buton var..get(give) free food butonu var..ona tıklamanız yeterli..başka bişii yapmanız gerekmio..ama unutmayın..günde 1 kere her gün.. saçma sapan konular yerine yararlı bi konu işte.. :) tıkla">http://www.thehungersite.com/cgi-bin/WebObjects/CTDSites.woa/184/wa/gotoSite?destSite=HungerSite&origin=chstab&wosid=rm4000Ws700AT200H4&revisionCode=ON_CHS_THS_TAB>tıkla/a>
DeNiZ Orjinal Mesajı Yazan: Tayfunman helal çok yararlı bi konu bence keşke herkes böle yararlı konu açsa çok teşekkür ederim..siteye girince üstte de siteler var..oralara da girin bi clickle yardım edin yine..
DeNiZ inşallah öyle olur..yani her gün tıklayabiliosun..e-mail derdi felan yok..çok iyi..paralı da değil..sponsorlar yardımıyla yardım ediorsun işte dolaylı yoldan..inşallah sabitlenir..
Amorph Ewet ben de daha önce başka bir forumda birinin imzasında görmüştüm.Çok güzel birşey ama gerçekten düzenli olarak yardım ediliyor mu ki?
SpRay M.U. Bide önemli bisey olunca yazin yani bence.tiklayan herkez tikladim derse baya bi kirlilik olur yani yorum yapilsin.cogu msj sadece tikladim olmasin.cok IKINDIM ya siz anladiniz demek istedigimi :D
DeNiZ nolmuş yani artmışsa..uzun süredir var bu hunger site..sizden mail istemio ya..sdc tıklıcaksınız..ordakki sponsorlar tıklama başına galiba para alıolar..ve onlar yardımda bulunuolar..bence yapıolar..
Oguz Kagan Evet tıkladık eğitim gönüllüleride yapmıştı 1milyon tıkla 1milyon çocuk eğitim görsün mü neydi