CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: Reis ingilizce bilmio sanırım arkdaş... olabilir ingilizce bilmemek suçmu !!!
dogusakpinar arkadaşım o crack 5.0.0 sürümü için yani yama yülenmeden önceki hali için şimdi yamayı yükledikten sonra 5.0.2 sürümü için ayrı crack gerekir
Pentagram_15 yeni oyun açtın ve eski savelerindeki kadar lig seçtin, database büyüklüğünü aynı ayarladın ve yavaşlama oldu ölemi? yoksa lig sayısı ve database ayarlarını değiştirdiysen yavaşlama olması normal.
Aydin 4 oyunun crack'i yabancı "copy" sitelerde çıkmıştır ama kesinlikle forumda bir adres belirtmek yasaktır.
YeshiL Orjinal Mesajı Yazan: cagdasdirek yeni oyun açtın ve eski savelerindeki kadar lig seçtin, database büyüklüğünü aynı ayarladın ve yavaşlama oldu ölemi? yoksa lig sayısı ve database ayarlarını değiştirdiysen yavaşlama olması normal. 3 Lig Seçtim Ya Seri A Seri B Bide Türkiye Ligi Oyunun Database'de Küçük Maaşlarıdas Aylık Yaptım Ama Yinde Yawaş....
YeshiL Orjinal Mesajı Yazan: iori oyunun crack'i yabancı "copy" sitelerde çıkmıştır ama kesinlikle forumda bir adres belirtmek yasaktır. Bizde Özelden Alırız..... :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :D
daywalker7 bende 1024 ram sata hardisk fln war ama yinede huge 1 kaç lig açamıyorum 2 günü kaç dakkada geçio... large yapınca cok hızlı ama hugede cok yawas... sırf bi kac lig acıp hızlı oynamak icin bu ay bilgisayara ne kadar para harcadım ama hayalkırıklıgına ugradım walla :(