burakyucesan Acaba birkaç takım önerir misiniz? Ben Werder Bremen oldum ama eğer ki başka yeni oyuna başlarsam aynı takım olmak istemem Lütfen birkaç takım önerir misiniz? :confused:
takunya Middlesbrough. kadrosundaki yıldızlardan bikaçı: Southgate, Ehiogu, Reiziger, Mendieta, Zenden, Hasseilbank, Viduka... bu takım bu kadroyla nasıl cl'ye katılamaz ya. İngiliz Premier Ligi'ndeki en kaliteli kadrolardan birine sahip.
Tatarbey Kardeş parmayla aldığın zevki başka hiçbir takımla alamazsın.Takımda gilardino (55 trilyona sattım) ve brescianodan başka elle tutulur adam yok bovo süper ama kiralık Doğru dürüst transfer yapamazsan ki bütçen zaten başta 5 trilyon (kimi alırsın o paraya) kümeye oynarsın o takımı toparlayıp adam etmeye uğraşmak müthiş zevkli. Şiddetle tavsiye ederim.
Dabulu almanyadan schalke04 italyadan parma ,ingiltereden birmingham,Middlesbrough,everton, ispanyadanda betis ve villareal , portekizden porto takımlarını öneririm.
MOBMICGS5 kesinlikle man city kadrosu da süper: anelka, shaun wright-philips, robbie fowler, sinclair, reyna...
Shevchenko milan - italya milan'da müthiş genç yetenekler var ve tabiki de andry shevchenko bende 32 maçta 32 gol attı.
TheMangler abi parma nasıl kötü ya bresciano, gilardino, marchionni, frey!!,bovo,cannavaro,bonera,.... ya tatarbey hepsi de genç ve süper form tutuyo bazen marchionni hariç
daywalker7 italya seri a lazio.... güçsüz we parasal sorunlar yaşıyan lazio'yu eski günlerine getirmek istersen al bence ii genc oyuncular war ama a takımı baya bi zayıf ee burdada senin yeteneklerin önemli oluyo.. başarılar... alırsan tabe :)
Tearaway Valencia özellikle resimleri olan futbolcuların bulunduğu takım cok güclü oluyor ve valenciada 12-13 dane resimli futbolcu var gerisini düsün :)
uAOnuR Manchesteri seç acaip zevkli oluyo hiç bir takimla oyle zevk alinmaz luis saha süper giggs ronaldo nistelrooy da cabasi rooney i begenemedim ama bu takimla oyna muthis zevk verio
beko en iyisi inter kimse söylememiş inter gibi bir takım yok kadrosu biraz yaşlı ama belli adamları satarak iyi bir kadro oluşturabilirsin
Pierre Van Hooijdonk ya bide türkiyeden dört büyükler disinda hangi takimlarda zevk alabilirim? fener oldum 4. sezondan sonra sıktı inter olddum italayayı sevmedim hatta bi ara malezya ligini bile denedim ama felaketti en iyisi türkiye hangi takim olayım