iron mike arkadaşlar bilgisayarımda windows xp professional ve home edition olmak üzere iki işletim sistemi yüklü...acaba birini nasıl kaldırabilirim?...(home editionu hatayla kendim yüklemiştim).
götveren c ve d ayrı ayrı mı kurdun yoxa 2 side aynı surucude mi ayri ayriysa sil istdediini ama boot.ini olayi var ordan da silmen gerekir yanlıs biise yaparsan bilgisayar acilmaz kitlenir bende ole olmustu ...
Kokane Ancak XP'yi silebilirsin cünkü büyük ihtimal Home edition üstüne kurdun. Ama tersiyse Software'den bak HE silinmesi lazim.
Kokane Dedim ya. Kontrol Panelinde Software bölümünde Home Edition listede varsa uninstall yapabilirsin.
götveren yoqtur ayrica hala soruma cvp alamadim c ve d olmak uzere 2 yemi ayrili hdd ayrica 2 isletim sistemi 1 surucede mi yoxa ayri ayri mi????
aposey dostum zaten aynı diske yapman imkansız diğerinde ise bazı programlarla fdisk de bilgisayara iki etkin disk tanıtarak (fdisk atınca sana sistemi kurman için bir disk seçtirir bunu 2 diske birden yapabilmek için) ancak iki sistem kurabilirsin sen bu işi yanlışlıkla nasıl yaptın anlamadım ? bence bi bak iki sistem kurulu olduğuna eminmisin
götveren Orjinal Mesajı Yazan: aposey dostum zaten aynı diske yapman imkansız diğerinde ise bazı programlarla fdisk de bilgisayara iki etkin disk tanıtarak (fdisk atınca sana sistemi kurman için bir disk seçtirir bunu 2 diske birden yapabilmek için) ancak iki sistem kurabilirsin sen bu işi yanlışlıkla nasıl yaptın anlamadım ? bence bi bak iki sistem kurulu olduğuna eminmisin imkansız deil arkasımın oyle bise biliom da soyluom.... :mad:
götveren Orjinal Mesajı Yazan: iron mike ya software ne ben onu anlayamadım... herhalde yazilimlardan bahsedio yuklu programlar..
iron mike daha bakmadım...şimdi nasıl biliyomusun,benim sorunum asıl kullandığım pc de değil sorun eski bilgisayarımda...onun için daha sonra bakacağım,ondan sonra haber vereceğim...