neden olmazki olur benim studyom var ben yaparım yanlız bana birilerinin yardımcı olması lazım ben pes 4 teki bütün ses dosyalarını tektek kontrol ettim..ve olacagına kanaat getirdim bunu yapabilirim yanlız bagzı programlar lazım bana el birligiyle bunları bulursanız size söz yapacam türkçe spikeri ..bana lazım olan programları aşşagıya yazıyorum biraz araştırın ve bulup bana yazın...
pes4 teki ses dosyalarının uzantıları (adx) dosyalar şöyle sıralanıyor.(E_VC_04_03_143.adx)diye bunları tektek türkçeleriyle degiştirecez aynı uzunlukta olması lazım..bana (wav mp3 wma veya media )uzantılı ses dosyalarını adx e çevire bilecek bir (saund CONVERTER)lazım ...adx ten wav a çeviren programı buldum yani sesleri media playerde dinleyebiliyorum ama adx e çeviremiyorum bulun bana bu programı gerisi kolay size en geç 1 ay içinde türkçe sipiker dosyasını hazırlayayım ..hemde kralını..tüm dünya benim yaptıgım spikeri kullanmazsa ozaman...hadi araştırmaya başlayın ve bulun bu programı ..
arayacagınız program ismini bilmedigim için özelliklerini yazdım üste media playerin veya mp3 çalarların okudugu ses veya müzik dosyalarını (adx )e çevirecek (saund converter) hadi hepbirlikte arayalım birileri mutlaka yardımcı olmalı yoksa buda diger çalışmalar gibi boş çıkar..hepbirlikte el ele çalışalım..programı bulduktan sonra yapım aşamasındada yardımlaşacaz. sizlere adım adım yaptılarımı anlatacam hergün...