delta_kabil ben sana face yapma demedim specific face creation center'dan yapılmaz dedim o-edit ea graph vs programlarla ilgili de bir çok açıklamalı dosya var bizim sitemizde de
FastRaßßit anladm dmk istediini de bulamadm o edt fln nasi kullanldiini nese brz ing.yle yapmaa çaliscam
FastRaßßit saolasn mustafa kardes walla benm ztn ii oldu die biseym yok ben sadece ilk kez yaptiim biseyi ark.larla paylasmak istedm
FastRaßßit ewt ark.lar bunu son kez deistrdm eskilerine göre daa ii oldu ama biliorm yine kötü diceksniz nese saygilarrr...
ForzAslan Vallahi emeğin için sağol crazy. Son çalışman çok daha iyi olmuş eskilere göre,sana kolay gelsin. Aldırma arada sırada çıkıp kötüleyenlere. Konuşanlar kendileri yapsın bir, daha sonra yorumlarına saygı duyarız...
FastRaßßit çok tskrler ark.lar walla saoln artk dier oyunculara da baslicam yawas yawas nese tkrardan yorumlarinz içn saoln :D
FastRaßßit ya ark.lar bu laflardan sora gaza geldm bide tuncay yaptm pek güsel olmadi ama neresini deistrmem fl gerektiini sölerseniz çok ii olr yorumlarinizi bekliorm...
2ampara***Womanizer hll sana uğraşman bile önemli bu forumda kim anasının karnından patchmaker çıktıki
takunya alex'in sonuncusu gerçekten çok iyi olmuş. kafa şeklini biraz daha yuvarlak yapar, gözlerinde de biraz çalışırsan mükemmel olur. tuncay da oldukça iyi olmuş.
Tearaway alexin ilk hali kötüydü ama son hali hosuma gitti .. tuncay cok ii deil gibi geldi ama üzerinde biras calısırsan olacak gibi calısmaya dewam et bence basarılı olabilirsin hadi sana kolay gelsin