Joetri Hakkaten sizce de güzel olmazmi?Tamam scn çok güzel bi tsl yapicak ama atmosfersiz de olmaz yani...Lütfen bu isi bilen birileri cvp yazsin.Isterseniz stattan ses fln da kaydederim yani...
Spocket tezahuratları oyunun formatına çevirmek zor değil ama oyunda her takım için tezahurat yok, belirli büyük takımlar için var, tezahurat eklemek istediğin takımı o takımlardan birinin üstüne eklemek zorundasın. Ama bir ingiltere ya da ispanya ya da italya liginde gs veya fb veya bjk saçma olur...
Joetri Orjinal Mesajı Yazan: kanaryagücü ben fenerbahçeninkini yaptım yakında görürsün hangileri var özelden atablirmisin?
Joetri Orjinal Mesajı Yazan: Spocket tezahuratları oyunun formatına çevirmek zor değil ama oyunda her takım için tezahurat yok, belirli büyük takımlar için var, tezahurat eklemek istediğin takımı o takımlardan birinin üstüne eklemek zorundasın. Ama bir ingiltere ya da ispanya ya da italya liginde gs veya fb veya bjk saçma olur... himm tamam o zaman...(Peki feyenoord,ajax ya da psvnin tezahürati yokmu?)
Manic evet özel olarak sadece fb gs bjk ye tezahurat ayarlanmıyor.. Ama bu uc takımın tribunlerinde Avrupa ile birlikte kullandıgı bazı tezahuratlar yapılabilir..
Black God yok ben tsl yi gs ve bjk nin olduğu sayfaya yaptım ordada aek nın tezahüratı var ona yaptım ben
SoniC hadi tezahürat olmuyo diyelim,o zaman bari deplasman takımı atak yaparken kulakları inletecek ıslıklar olsa :D yuulamalar yani..gs-juvemtus maçında gs'lilerin yaptığı gibi..juventus atak yaparken ortalık yıkılıyodu sesten :) pes'te bu var ama çok kısa ve az.....
SoniC en güzeli türkiye milli takımının tezahüratını değiştirmek :) türkiye,,,türkiye diyolar ama hem çok kısa,hemde sadece türkiye olmaz.. bence türkiyeninde güzel heycanlı taraftar sesi olmalı
btuncay valla ben inter ile felan oynuyorum genelde ama şöyle bir "lay lay lay laaaa ooo" gibi bir tezahürat hiç fena olmazdı :) illa oynanan takımın olacak diye birşey yok. türkçe olduktan sonra her takıma uyar bizde :)
musty konamının seslerı cok sacma nou campta barcelona macında davul sesı gelıyor turklerın ne ısı var macta yaa ya da munıchı secınce ıngılızce tezahurat duyuyor gıbı oluyorum belkı de yanılıyorumdur ama bızım turkce tezahurat patchı yapılırsa ıyı olur hemde baya ıyı