Bu topic de;pes4 de karşılaştığım bugları sizlere anlatmak istiyorum.
Ben eski bir fifa oyuncusu olarak (96 dan beri), şöyle bir bug yada pes in kendi yapısıyla ilgili bana ters gelen olayı anlatiym.
Mesela rakip oyuncu topla ilerliyor ,benim adamımda rakibin hemen arkasından(1cm uzaklık) koşuyor belli süre koştuktan sonra tam ben topu alacakken bi anda benim oyuncu kontrelden çıkyor ,sahanın başka biyerindeki oyuncuya (genelde rakibin önüne gelen oyuncu) kontrol geçiyor.Artık bu olaya çare olsun diye rakibi kovalayan adamı bırakıp önden gelen bi adamımla topu almaya çalışıyorum ,bu seferde farklı bi bug oluyor ,önden gelen adamı çağırdığımda adam hareket etmiyor ,1-2 sn kadar ya olduğu yerde bekliyor yada harekete geçse bile koşmuyor.
Yani kısacası pes in oyuncu değiştirmesini ya ben anlayamadım yada gerçekten bug var.Fifa dan pes e geçenler varsa aramızda ne demek istediğimi daha iyi anlicaklardır.yediğim gollerin yüzde 80 i bu yüzden oluyor.tam topu alacakken yada rakibi sıkıştırmışken bi anda adamım kontrol den çıkyor başka adamı kontrole geçiyorum.
özellikle defans da bu problem çok yaşanıyor yani oyuncuların ekran da ençok ve topa en yakın olduğu zaman.
Biraz karışık oldu ama bu kadar anlatabildim.