iN-T-CoMe COSKUN APTAL EMEL YALAK DURAN KALAS ISMAIL DUMBELEK FAHRETTIN KALKMAZ MEHMET KALDIRIR YUSUF KIZ GULTEN KARI ZEKE KADIN CEMAL DELIK MUNEVVER GOBEK HAVVA KALCA NURCAN GELIYOR ALI GEBER ABDULLAH OYAR IBRAHIM GOMER GULFIDAN GOSTERIR DURAN TEKERLEK TURKAN ROMANTIZIK HAFIZE KAZMA BAYRAM AMCA NECATI YENGE DONDU YUVARLAK IZZET ANGUT ABDULKADIR *BeeP* AYTEKIN KILLIBACAK HACI BENZIN FEDAKAR PET MINE CARD RAMAZAN OLDURUR MELIHA ENISTE MUHSIN DUNYADAGULMEZ SEDEF NASILBILIRDINIZ KOSE BUCAK HADIZIL KIBAR ZORBA IPEK SERT DURDEMIR BILIRDONMEZ ORDEK SARIKLI (ORDEK ) UMIT VAR HAYATI MANTAR SIFA VAR GUZEL MELEK DUZGUN UCAK AYNUR KACAR AYNUR OYNAMAZ OLGUN PORTAKAL MUCELLA KOVALAR HAYATI KOPYA SATILMIS DONEKOGLU Yıldıray Hıyarcı Vahit Dönek Sait Fare Şöhret Sıçan Adil Tanrı Emine Emzik Sevgi Zıpzıp Fahrettin Kalkmaz Mehmet Kaldırır Cafer Yalar Ahmet Ali Emici Ayşe Cinsel Yusuf Kız Gülten Karı Zeki Kadın Cemal Delik Ramazan Deşik Ahmet Tenten Münevver Göbek Münire Meme Kadir Korkak Fatma Kıro Ayfer Dolgun A. Zeliha Fıstık Şükriye Memeli Ayşe Damarlı Havva Kalça Ali Kalktı Abdullah Başıbüyük Ümmügülsüm Gitti Nurcan Geliyor Ali Geber İsmail Ölüm Münevver Ölü Menderes Katil Hanım Seviş Yunus Gay Özdemir Damızlık Durali Telefon İzzet Angut Türkan Romantik Nalan Avşar Kaşar Cennet Amsoy Selim Selim Osman Osman Ali Ali Hafize Kazma Ali Tost Abdülkadir *BeeP* Abdülaziz Baban Gülfidan Gösterir Abdurrahman Abaza Hatice Tüylü Abdurrahman Kıllı Abuzittin Kıllıbacak Makbule Kıllıbaldır Aziz Kıllıbaş Elagöz Abdullah Ölürdedönmez Atilla Otuzbiroğulları Ahmet Yavşar Ökkeş Ford Fettullah Zenci Cumi Sucuk Ali Asker Güngör Pastırma Ali Benim Bayram Amca Zehra Eşekcanbazı İsmail Böcekoğlu Yusuf Ziya Salakoğlu Ümmühan Tanrıoğlu Aziz Ayı Rafet Davar Hüseyin Kanarya Abidin Karga Halil Deve Abdulaziz Ördek Bünyamin Dana Sadık Öküz Necdet Tavuk Hamdi Horoz Bahattin Gıcık Salih Jilet İbrahim Parçalar Hilmittin Deşer Abudulsamet Döver Ramazan Öldürür İsmail Öldürücü H. İbrahim Gömer Halil İbrahim Şebek Gülsen Motor Celal Eşekçalan Sabri Deveseven Şengül Patlıcan ibrahim Ziker Subay Sokar Abdullah Oyar Adem Kayar H. İbrahim Gömer Gülfidan Gösterir Nadir Verir Duran Tekerlek Döndü Yuvarlak Özdemir Damızlık İzzet Angut Türkan Romantik Hafize Kazma Abdulkadir *BeeP* Abdulaziz Baban İsmail Donsuz Hatice Tüylü Abdurrahman Kıllı Aytekin Kıllıbacak Makbule Kıllıbaldır Atilla Otuzbiroğulları Ahmet Yavşar Ökkeş Ford Bayram Amca Necati Yenge Meliha Enişte Zehra Eşekcanbazı Yusuf Ziya Salakoğlu Abudulsamet Döver Ramazan Öldürür İsmail Öldürücü Gülşen Motor Hacı Benzin Menemine Cart Burhanettin Curt Cafer Cırt Döndü Cort Fedakar Pat Şaban Küt Vesile Aybaşı Haziment Pet
Kokane Daha bi sürü isimler vardi bi sitede. Fatma Donukara Fadime Donsuz Hayati Kopya Dis Dr. Oya Bilir Cerrah Kaya Bilir ... Aklima bunlar geldi simdi :D
efekanonur bilmiyorum saydıklarınızın hepsini okumadım ama bi de Bal KAYMAK var belki yazılıdır orada...
TWISTER Orjinal Mesajı Yazan: sertacbjk beyler benm adım abdurrahman sertaç komikmi???*:) zuhahahaha koptum yaa (şaka yaptım senin ismin normal )