muzzy..! Oflu hocanın cinnet geçirdiği an Okan bayülgenle esra ceyhan arasındaki konuşma Oflu hocanın cenaze namazı Meşur Erman Şansal Ali Şen Konuşması Kuzu kuzu şarkısının arabesk versiyonu Yuakrıdakiler download değil streamingtir madiaplayer gerektirir. ----------------------------------------------- Aşşağıdakilere sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet deyin Baetles in Yesterday şarkısının arabeKS versiyonu Noel Şarkısının arabesk versiyonu Eminem in Stan Şarkısının türkçe versiyonu(sakın kopmayın Rler yuvarlanırken)
rapper okan bayulgen le esra ceyhan feci yaw. esra ceyhan programa okanı çağırıyo ve olan oluor.daha fazlası için sezyum.com a bakabilirsiniz.(reklam diil)
TheMouzy Orjinal Mesajı Yazan: mus_efe walla ağır çekim yapıom ama bi türlü yakalayamıyorum yurmuş mu vurmamış mı diye:D yani yor hala demiyorum çünkü ben kameramandım
TheMouzy karşınızda 1.sınıfa giden kardeşimin bestesi dingiller dingiller yıl başında geldiler içki içip ülkeye s*çıp gittilerrrrrr
TheMouzy ve şimdide cimri müdür Siz ne biçim çocuklarsınız tuvaletlere tuvaletinizi yapıyorsunuzz! Sınıf tahtasına yazı yazıyorsunuz!