nouma1989 ben pes4'ü iki cdlik aldım we ilk bilgisayara takdığımda bilgisayar kitlendi yeniden çalıştırdım we bilgisayarımdan d sürücüsüne girdm yine kitlendi...oyun bozuktr die yendien başka bi yerden aldım yine aynı şeyler oldu..bişey mı yapılmöası gerek yoksa 2 seferdir tesadüfen mi oluo lütfen yardım edin
integral cd ler bozuk....bendede ilk sefer öyle yaptı,sonra baska bi semtten aldım oyunu düzeldi....eger oyunu aynı semtten aldıysanız seri olarak bozuk dagıtmıslardır oyunu o semte...sonucta bu cd ciler hep aynı toptacıdan alıyo oyunu...herifin oyunları seri bozuktur ve o semte dagıtmıstır...ben bakırköy den aldım düzeldi...ilk aldıgım avcılardandı....baska semtten alın oyunu düzelir....
kaneko1987 yok ya semtle alakası yok bende de sorun war kitleniyo bilgisayar amcaoğlunda yükleniyo lütfen yardım edin
taylanalp bu soruna çözüm bulan varmı 3 farklı yerden cd aldım nafile ilk cd yi takıyorum ve bilgisayar kitlenio ilk defa böyle bi problemle karsılasıorum çözüm warmı arkadaslar yoksa ben pes 4 hiç oynayamıyacakmıyım :icon_cry:
kaneko1987 Orjinal Mesajı Yazan: taylanalp bu soruna çözüm bulan varmı 3 farklı yerden cd aldım nafile ilk cd yi takıyorum ve bilgisayar kitlenio ilk defa böyle bi problemle karsılasıorum çözüm warmı arkadaslar yoksa ben pes 4 hiç oynayamıyacakmıyım :icon_cry: cd 1 deki rarı bir dizine kopyala yapıştır yap cd 2 deki rarıda aynı dizine kopyala yapıştır yap artık cdleri takmana bile gerek kalmadan dosyaları çıkart PES 4 ün tadını çıkar ben öyle çözdüm yardımcı olabildiysem ne mutlu bana