PetRe pes 4 geleceği noktaya gelmiş bence pes 5 e fazla bir eklenti olamaz oynanabilirlik safhasında.ama tabii ekstra bi çok özellik örneğin kar örneğin rüzgar formaları hareketlendirmesi örneğin maç içerisinde hava şartlarının değişmesi yağmur yağarken durması gibi.örneğin daha çok takım ve lisans.
Spocket Daha PES4 yeni çıktı, bu konu için çok erken değil mi? Yani daha birçok kişi PES4'ü bile keşfedemeden.
#11 pes5 gene bir ps2 oyunu olacagina göre grafik bakimindan cok seyin degisecegini sanmiyorum. PES4'de düzeltilebilecek tek bir alan varsa, oda Yapay Zeka. baska birsey aklima gelmiyor. hersey mükemmel zaten.
sunnybeach PS3 'teki halini düşünemiyorum. PS2 miladını doldurdu. PC için de kasmazlar bu oyunu görürsünüz bak.
2ampara***Womanizer Sony firması PS3 için iddialı konuşuyorlar PS3 için yapılacak ilk winnig te sanki maçın içinde oynayan bi adam hissi wercekmiş
SCoRPioN ® Bence de çok erken bu konu için. Yapımcı PS2'de kısıtlıyız ama PS3'te sınırları zorlayacağız dedi. Buna oranla güzel özellikleri görmemiz için PS3'ten sonrasını beklemek lazım.
merto873 ya bu dedikleriniz tabi lazım ama ben seyi cok isterim futbolcu gol attıktan sonra sevinirken formasını cıkarıp seyircilere fırlatması falan bence oyuncuyu cok costururdu ama tabi bunun icin de(seyircilere fırlatma olayı) 3d seyirciler lazım ama forma cıkarma hos olur yani
2ampara***Womanizer 3d seyirciye gerek olmayabilir oyuncu formayı fırlattık tan sonra seyir ciyi önden 2d olarak gösterir
R2.Burk1903 maç iiçnde formayı atamaz.çünkü cıbıl kalır futbolcu.çıkartır yere atar tekrar giyer yada mac bittikten sonra atar annarım.bide pes5 çok daha zor olsun ben bunu istiyorum.bu zorluk az geliyo.ilk oynadıgımda falan turnuva yapıyorum eleniyorum falan cok zevkli oluyo.ama sonra gelene 5 gidene 4 atıyom bi tadı olmuyo.yapay zekayı cok geliştirmeleri lazım.
erkinkose Avantaj kuralını biraz daha düzgün ayarlasalar.Bir maç sırasında benim oyuncu rakip kaleciyi geçip golü attı.Bu arada biraz sendeledi.Hakem penaltı(!) verdi.(Penaltı kaçtı kupa kaçtı).Başka bir pozisyonda kaleciyi geçip gol yapacakken arkadan rakip çelme taktı.Hakem avantaj verdi düşünebiliyomusunuz.Bu kural bazen tuhaf işliyor.Bu arada keşke PES'te kendi saha takımları hep sol taraftan başlamasa.Bir kura atışı gibi yada bir şekilde şu değişse güzel olurdu dimi?Hep aynı taraftan başlamasına biraz sıkıldım.Ayrıca karlı bir hava olsa yada karlı bir zemin.Şık ve gerçekçi olurdu.Bu özellik PSone için çıkarılan WE8 de var.Ben oynuyorum çok güzel oluyor gerçekten.Kar yağıyor,zemin karla kaplı ve top turuncu.Çok zevkli.Bilgisayarları kasar özellikle benim bilgisayarı ama gerçekten güzel olurdu.
gunduz84 Orjinal Mesajı Yazan: erkinkose Avantaj kuralını biraz daha düzgün ayarlasalar.Bir maç sırasında benim oyuncu rakip kaleciyi geçip golü attı.Bu arada biraz sendeledi.Hakem penaltı(!) verdi.(Penaltı kaçtı kupa kaçtı).Başka bir pozisyonda kaleciyi geçip gol yapacakken arkadan rakip çelme taktı.Hakem avantaj verdi düşünebiliyomusunuz.Bu kural bazen tuhaf işliyor.. Doğru söylüyorsun avantaj kuralı çok saçma yapılmış anlamsız yerlerde atağı kesebiliyor bu düzelirse iyi olur ayrıca hava şartları falan eklense kar falan daha bi hoş olur..