Orjinal Mesajı Yazan: edeoo
yapmış olduğunuz faaliyet çok güzel ancak sizlerden ricam. lütfen herhangi bir şey hakkında vaad ettiğiniz zaman onu gerçekleştirin. haa bundan soccercenter dan herhangi bir kuşkum yok ancak malum geçen sene turksportal %100 türkçe cm 03/04 yapacağını söylemişti. daha sonra belli bir zaman vermişti. zamanında yetiştiremedi(evet bu iş çok kolay değil ve de geçikmesi çok normal bu yönden onlara hak veriyordum) ancak benim kızdığım nokta ise; çıkardıkları yama %80 felan diyorlar dı ama alakası yoktu. sonrada tepki alınca "kolaysa siz gelin yapın bu iş kolay mı?, sizin yüzünüzden %85 yapabildik" gibi fakir edebiyatı yaptılar. Bundan dolayı türkçe yama isterse 4-5 ay sürsün; ama ne söylediyseniz onu yapın benim sizlerden tek ricam budur. Evet türkçeleştirme işi çok zor bir iş. ama yinede böyle bir çalışma altına girdiğiniz için bu işte tüm emeği geçen kişilere şimdiden teşekkürler ve işlerinizde başarılar. (Bu rica da inanın herhangi bir artniyetim yok. Ancak bu olaydan dolayı Turksportal.net e çok kızmıştım. Umarım benim ricamı anlayışla karşılarsınız.!)
Şimdi burda eski konulara donmek istemiyorum. Evet gun vererek en buyuk hatayı ve devamında da baska hatalar oldu ama geride kaldı.
Benim tek soyliyeceğim sey su; gecen sene cesitli sitelerde gormus oldugunu Turkce CM03-04, turksportal tarafından yapılan ilk ceviri uzerine yapılmıstı.
Ve biz de artık FM icin Türkçe yama çıkarmayı taahhüt etmedik, yaşadıklarımızdan dolayı. Ama çalışmalar olursa da paylaşırız... Ve paylaşımlara da her zaman açığız... :o
e_mali
www.turksportal.net
Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi