Nowitzki 41 EVET BEYLER BENDE TNT2 VAR İKİMİZDE AYNI AYARLARI YAPIYOZ PENCERE MODU FALAN ONDA KASIYO BEN DE O KADAR KASMIYO ÇÖZÜM?
sunnybeach Sorunun nedeni olarak Directx9.0 destekleyen kartlar ve desteklemeyen kartlar diye ikiye ayırabiliriz.
deniz arite ULAN AYNISI BENDE DE VAR 800 600 MEDİUM SORUN YOK SENİN BELKİ RAMİN DÜŞÜKTÜR VEYA EKRAN KARTIN TAHTALI KÖYE GİTMEYE HAZIRLANMIŞTIR SÖYLİYEYİM
PetRe arkadaşlar kısaca özetlemek gerekirse bilgisayarınız ne olursa olsun tabi en az celeron 1000 ekran kartınız en az 128 mb ramli geforce 4 olursa rahatça oynarsınız.zaten oyunun min konfigürayonu geforce 3 dolayısıyla geforce 2 ile oynamak hayal yani çok kasar.ancak overclock yaparsanız bi bakıma daha low modda daha rahat oynarsınız ama yine zorlanır.zaten overclock u hayatta tavsiye etmiyorum çünkü kartın firma ayarlarının dışına çıkması tehlike yaratır.bazı arkadaşlar geforce 4 ilede kasıyo demiş burda devreye marka faktörü giriyor kartın markası iyi olmalı ve chipseti kaliteli kullanılmalı.. hepinize saygılar
Tyler Durden dejavu benim sistem p4 2.4 512 ddram geforce fx5200 (128 mb) 800-600 low oynayabiliyorum herhangi bir çözünürlükte medium yapınca kasıyo. Bunun sebebi sence nedir? ekran kartı sürücüm 61.77.
PetRe sorun windowsunda olabilir temiz bir sistem kurup onda denemelisin bence.çünkü asus anakartında olduğu gibi ekran kartınada çok özen gösteren bir marka.çok iyi chip kullanıyorlar.düşünsene half life 2 oyunu asus ekran kartlarında test ediliyor.
Tyler Durden zaten ben half-life 2 yi 1024-768 herşey full rahat oynurum ama pes4te neden böyle bilmiyorum işletim sistemim xp pro service pack yok service packler performansı arttırır mı?
legendeleven Orjinal Mesajı Yazan: De_Ja_VU arkadaşlar kısaca özetlemek gerekirse bilgisayarınız ne olursa olsun tabi en az celeron 1000 ekran kartınız en az 128 mb ramli geforce 4 olursa rahatça oynarsınız.zaten oyunun min konfigürayonu geforce 3 dolayısıyla geforce 2 ile oynamak hayal yani çok kasar.ancak overclock yaparsanız bi bakıma daha low modda daha rahat oynarsınız ama yine zorlanır.zaten overclock u hayatta tavsiye etmiyorum çünkü kartın firma ayarlarının dışına çıkması tehlike yaratır.bazı arkadaşlar geforce 4 ilede kasıyo demiş burda devreye marka faktörü giriyor kartın markası iyi olmalı ve chipseti kaliteli kullanılmalı.. hepinize saygılar arkadaşda tnt2 var kasmıyo
PetRe yok sp olup olmaması bi şeyi değiştirmez.dediğim gibi sen yinede temiz bi sistem kurup dene çalışmaması çok zor çünkü.