merto873 pes 4 te directx 8.1 yuklemek için yandaki linkte http://www.3dcht4u.de/3dc/kfd53t5fes8z/directx-dx9uninstaller.zip dx9 uninstall dosyası(işinize yarayabilir) var ama beceremedim :icon_cry: .İndirip nasıl uninstall edildiğini anlatabilirmisiniz.
merto873 makinayı formatlayıp 8.1 yukleyenlerde yatay cizgi sorunu duzeliyomus oyle deil mi ben mi yanlıs anladım ayrıca dosyanın adı da dx9 uninstaller( acayip bisey ama msdos falan acılıyo) vede ayrıca level in bi sayısında (subat sanırım) cd nin içinde vardı
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: merto873 makinayı formatlayıp 8.1 yukleyenlerde yatay cizgi sorunu duzeliyomus oyle deil mi ben mi yanlıs anladım ayrıca dosyanın adı da dx9 uninstaller( acayip bisey ama msdos falan acılıyo) vede ayrıca level in bi sayısında (subat sanırım) cd nin içinde vardı Çizgi sorununu çözüyorsa sen bilirsin tabii. fakat dx 9.0 silinemez. Bahsettiğin dosya bilgisayarında ağır sorunlara yol açabilir. Böyle şeyleri kullanmak pek hayırlı değildir ;) Sen en iyisi ekrankartının son driver'ını yükle. sorun ortadan kalkmıyorsa başka yöntemler dene. Yine bu sitede okumuştum sanırım. Ati ekran kartları ayarlarında bazı oynamalar yapılınca düzeliyormuş. Forumda Araştır.
merto873 ati de nasıl olcagını biliyomda benim nvidia onu da yapan varmıs ama ben yapamadım ayrıca saol (dx9 için)
sseba&lefter Ekran kartıyla ilgili son driver veya vertical sycnronization ayarlarını hep açık konumuna getirme gibi önlemler denedim işe yaramadı. Sonra ekranın titreme ayarını 75 hertz'e getirdim kendiliğinden halloldu. Aslında çok basitmiş olay :-)