Intimate_and_Freedom her oyuncunun suratlarini goremiyorsun malesef ama sanirim sitede var belli takimlarin oyuncularinin yuzleri.
Metin85 ya sitedeki türkyie 1 ligi oyuncu yüzlerini idnirdim,dosyaya kopyalaidm ama trabzon haric diger takimalrdaki oyuncularin yüzünü göremiyorum,neden acaba? PS:oyunu netten yükledim,ama bi sorun olmamasi lazim,full
Pentagram_15 hocam her takımın yüzleri oyunda yok bu siteden indirip indirdiğiniz dosyaları .../Fm 2005/data/graphics/pictures klasörüne açarsanız oyunda oyuncu yüzlerini görebilirsiniz mesela juventusun kendinden yüzleri var real'inde deneyin görürsünüz
Metin85 Orjinal Mesajı Yazan: cagdasdirek hocam her takımın yüzleri oyunda yok bu siteden indirip indirdiğiniz dosyaları .../Fm 2005/data/graphics/pictures klasörüne açarsanız oyunda oyuncu yüzlerini görebilirsiniz mesela juventusun kendinden yüzleri var real'inde deneyin görürsünüz direkt o klasöre atamazsinki...cesitli ligler avr,o klasörlerin icindede takim klasörleri oraya atman lazim mesela Real resimlerini ,ispanya,primera,Real madrid klasörüne atcan
Pentagram_15 Orjinal Mesajı Yazan: Metin85 direkt o klasöre atamazsinki...cesitli ligler avr,o klasörlerin icindede takim klasörleri oraya atman lazim mesela Real resimlerini ,ispanya,primera,Real madrid klasörüne atcan fark etmez o klasörde istediğin isimde bir klasör açıp içine atabilirsin ama confing dosyalarının çakışmaması için her face paketini başka bir klasöre açman gerek en uygunu beli lig isimleri ile klasör açıp hertakımın klasörünü yaratıp onun içine dosya kopyalamak böylece daha düzenli olur ama istersen dağınık şekilde istediğin klasör adınıda kullanabilirsin yeterki fotolar ile confing dosyasını ayrı klasörlere atma
nightmare_onur yaw bende juventus yoktu.var demişsiniz diğer olanların hepsi vardı milan real felan ama juveyi kendim ekledim hatta interi bile ekledim yani bende serie a paketi çıkaracak kadar foto var.
Pentagram_15 pardon juveyi ben eklemişim bu arada paket yapmaya gerek yok zaten bütün takımların faceleri var artık oyun için hem avrupada bir site belli bir birikimden sonra oyundaki nerede ise bütün oyuncuların facelerini oyuna ekleyen 100 küsür mb boyutunda patchler çıkartıyor onları bekleyin
Pentagram_15 harbi hepsini bir kişi düzenleyip şöyle rar olarak hazırlasada herkes zahmetsizce pictures klasörüne açınca sorun çözülse