deniz arite ya beyler bu oyunun türkiye ligi ne zamam yapılacak bi de keşke 2.lig felan da olsa he sizce
sunnybeach Soccercenter.net olarak çalışmalar devam ediyor benim bildiğim ve forumlardan takip ettiğim kadarıyla. Beklemek düşüyor bize de.
erkinkose Türkiye ligindeki diğer takımlar hangi takımların üstüne yazılacak.iyi takımlar gitmesinde.Büyüklerden bahsetmiyorum.bazı takımlar gerçekten iyi.Adını bile bilmediğimiz ne takımlar var oyunda.Onların üstüne yazılmasa bari.
erkinkose AJAX,PSV,FEYENORD ne olacak peki.Bari bu takımları BJK,gs,fenerin üzerine koysalar.Bu takımlar olmazsa olmaz.
Joetri Orjinal Mesajı Yazan: erkinkose AJAX,PSV,FEYENORD ne olacak peki.Bari bu takımları BJK,gs,fenerin üzerine koysalar.Bu takımlar olmazsa olmaz. madem bu takimlari istiyosun tslyi yüklemessin sende
emre_acar1989 arkadaşlar scn bizim kadar düşünüyodur ya onlarda biliyodur heralde hangi takımın üstüne kuracaklarını.Arkadaşların çalışması devam ediyo.Bu arada 2.lig e bence hiç gerek yok.Ben zaten tsl bile istemiom 4büyükler yeter bana.2.lig fazla olur gibime gelio...