bi kac tane yaziim..aklma gelenlerden..
1 - ) owen 46 macta 46 gol atti..adamın takıntısı wrdı sanki,sakatlıktan cezadan vs.. oynamadıı maclar olnca,onların ardından oynadıı ilk macta mutlaka hattrck yapiodu acigi kapatiodu..hatta sampiyonlar ligi yarı final 2. mac arsenal le orda oynuorm,ilk mac kendi sahamda 1-1 btti..ordaki mac oncesi iyilesti owen ama ikinci yari oyuna sokmayi dusunuyordum,sora morientes sakatlandi mac icinde ilk yarinin ortalarinda,bende mecburen soktum owen i ..girer girmez penaltidan 1 gol sora kornerlerden 2 gol attı..70 te sakatlanip o da cıktı..3-0 bitti mac..adam mayyak bisi ya (=
2 - )besiktas la ilk sezonumda namalup 3. oldum..rezilim beyler biliyorum (= 82 gol atip 29 gol yedim..pancu gol kralı oldu..20 galibiyet 14 beraberlik..1. gs-81 puan 2. fb 77 puan 3. bjk 74 puan..
3 -) 2. , 3. we 6. dakikalarda gol attim mac orda koptu gitti..
4 -) 13. saniyede gol attım..morientes attı..hakan sukur un dunya kupası rekorunu kıramadım belki ama yinede iyi bir derece..bunlarin dısın 23. saniye 18. saniye de war..
5 -) mardinsporda can polat var (= kurtlar vadisiden kopup gelmis =P
6 -)fenerbahce arsenal le aynı gruba dustu daha ilk sezondayım ben real im..fenerbahce arsenal i 5-1 yendi..ama arsenal in intikamı fena oldu.. 9-0 (=
7 -) 3 mac ust uste 7-0 lık skorlarla mac kazandım..
8 -) 6 puanla sampiyonlar liginde gruptan cıktım
9 -) fevzi malatyaspor macında frikik kullandı bana karsı..bjk yim ben..
10 -) cm4'te olanlara geciyim biraz..inter i besiktasla 7-0 yendim ustelik 2-0 ondeyken 8 kisi kaldim..ama yıl 2017 (= denizlispor-levski sofia sampiyonlar ligi finali yıl 2015,aynı yıl galatasaray uefa yı aldı..denizlide sofia yı yendi..super kupayı galatasaray aldı..manchester-newcastle macı..mac 2-2 bitti..bnm golleri gökdeniz,newcastle in tuncay atti..turkler ingiltere de (= yıl 2018 turkiye-arjantin dunya kupası finali..turkiye 3-0 yendi aldı kupayı..besiktasla 158 mac yenilmeden devam ettim..avrupa,türkiye kupası,lig dahil..yine manchesterlaym,kleberson 182 pas aldı 154 unu olumlu kullandı..
11 -) bunların dısında yine fm2005 te enteresan galibiyetlerim var..11-0, 14-0 vs..ama herkese oluyodur diye pek durmicam ustunde..
12 -)canizares,casillas,buffon ve frey de basima geldi..kendi ceza alanları yakınlarından serbest vurus kullanıolar onlerindeki oyuncuya carpip gol oluyo..bu oyun hatasi fln mı anasnı satym ya..okudum forumda bi cok kisiye olmus yine..ama rustu yu suclamislar..yok abi rustu de bisey,oyun mayyak (=
13 -) 1-0 ondeyim dakika 90,barcelonayla oynuorm real im,uzun sure altta yazı yazmadı,rahat 2-3 dakika kaldı oyle oyun,bende takildi diye dusunup mudahele etmedm dewam eder nasılsa diye,bi su icip geliyim dedim mutfaga gittim,geldigimde benden 2 kisi kırmızı 4 kisi sarı,barcelonadan 1 ksi kırmızı 2 kisi sarı kart gormustu we taktik ekranında beni bekliodu bilgisayar..dumur olmustum,yaptm biseyler oyuna girdim penaltı olmus ki heralde direkt 1-1 oldu sora santradan topu kaptrdm 2-1 koydular bana..delirmistim hic o kdr sinirlendiimi hatrlamiorm oyunu oynarken..mawzu cıktı heralde macta
Not : bu anlattıklarımın hepsinin resmleri var bilgisayarda siteye yolluorm gunun goruntus olsun diye arasira..