İtalyada parmayı çalıştırıyorum, kulübün hedefi ise ertesi yıl avrupa kupalarına gidebilmek.
Sezonun ortalarına geldik ve süper bir seri tutturduk, 12 maç arka arkaya yenilmedik interi, juventusu (yendiğimde liderdi) kendi sahasında devirdik.pazar günü Romayı 4-1 yendim ligde 6. yım çarşamba günü başkanın açıklaması -görevinize son verilmiştir- kovuldum.12 maç arka arkaya yenilmeden seri yakalıyorsun, ilk sezonunda doğru dürüst transfer yapamadan elindeki kısıtlı kadroyla inter, juventus ve romayı kendi sahalarında deviriyorsun ligde 6. sın (ilk 4 takım CL - 5. ve 6. ise UEFA Leuge'e katılıyor yani gelecek yıl avrupa kupalarına katılma hedefinide tutturmuş durumdayız.) ve 4-1 kazandığın Roma maçından 2 gün sonra kovuluyorsun.
Sebep ise beni resmen dumurun doruklarına ulaştırdı.Ben büyük takımlarla yapacağım maçlardan önce işte rakibimizi devireceğiz falan gibi açıklamalar yapıyorum ve kazandıktan sonrada rakip antrenör -eğer- benim hakkımda olumsuz yorumda bulunmuşsa onu küçümseyen açıklamalar yapıyorum.
İşte kovulma sebebim bu açıklamalar çünkü taraftarların önemli bir bölümü benim bu açıklamalarımı ukela ve kendini beğenmiş buluyormuş ve kulübe zarar verdiğimi düşünüyorlarmış.Sevgili başkanımda bu taraftar grubunun artan baskılarına dayanamayarak görevime son verdiğini açıkladı.Bu italyan milletine valla yaranılmaz kardeşim.