daywalker7 ya italya liginde yabancı kontenjanı kaç?? atıorum milanda 10 tane yabancı war maximum 10 yazıyo interde 15 maximum 15 yazıyo fiorantina'da4 maximum 4 yazıyo hepsini ayrı ayrı aldım....
@XEL bildiğim kadarıyla italyada kadrona her sene 1 tane AB dışı adam alabiliyosn.AB players serbest istediğin kadar alabiliyosn galiba
Wololow italyada yabancı oyuncu kısıtlaması yok. olmadığı için her takımın kaç yabancısı varsa maksimum o kadar olduğunu söylüyo. bide italya da 1 sezonda en fazla 1 ab dışı futbolcu seçebiliyosun..
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: @XEL bildiğim kadarıyla italyada kadrona her sene 1 tane AB dışı adam alabiliyosn.AB players serbest istediğin kadar alabiliyosn galiba budur
daywalker7 budur dedin makaay ama ölee dillmis roma'da 3 tane warsa roma sınırı 3 milan'da 9 tane warsa sınırı 9 03-04'teki gibi diil yani.. cok sacma bence..
Shevchenko evet evet milana ilk girdiğinde 11 tane AB dışı var ben crespoyla digaonun kiralık sözleşmesini fesh ettim sonra kaldzeyle simici sattım onların yernine AB dışı oyuncular aldım (ederson , robinho freddy guarin vb.)