jaydee Herkese Selam Arkadaşlar oyunu acıyorum gamepad ve screen ayarlarını yapıyorum tekrardan girdigimde default oluyor bi turlu kaydetmiyor ayarlardan autosave de yaptım ama olmuyor bi turlu problemi yaşayıp çözen arkadaşlar varsa yardım etsinler Saygılar
uakbulut soru cevaplandı ama ben yinede bi türlü kayıt ettiremedim pes3 te sorunsuzdu ama pes4 te oyuna girmeden önce settings e girip joystik ayarlarını yapıyorum ama oyuna girdiğimde yine klavye geliyor
Pentagram_15 bende c diskimde yüklü olan windowsa format atıp d diskinde yüklü olan pes3ü açınca aynı sorun oluyordu bunun sebebi oyununun setup olarak kurulmaması oyunun dvd versiyonunu internetten indirdim böyle bir sorunla karşılaşmadım sizin cdlerden kaynaklanıyor ve regedite oyunun kurulduğunu göstermeniz gerekiyor bu işlerden anlayan bir arkadaş size oyunu regedite nasıl kurulu göstereceğiniz konusunda yardım ederse belki sorununuz çözülür
uakbulut evet bu doğru gibi çünkü program menüsünde konami kısayolu yok denetim masasındada oyun gözükmüyor. regedit den anlayan arkadaşlar bi yardım edinde bu işi halledelim
Pentagram_15 doğru gibi değil kesin doğru bizim korsancılar dvd leri hep bir dalavera ile çevirdiklerinden ben internetten indirdim oyunu böyle bir sorun olacağı belliydi
restman arkadaşlar. oyuınu yüklediğiniz klasörde pes4.reg dosyasını notepadle açın. orada oyunun yüklü olarak gözüktüğü satırı kendi yüklediğiniz yerin adresiyle değiştirin. sonra pes4.reg dosyasını çalıştırın. registry'e kayıt yapın. sorun çözülmüş olur......