daywalker7 ya arkadaslar ben gol müziği koyucam(ı will survive) ama bi türlü olmuyor.. dosyayi yaptım dier dosyalarla aynı formatta waw ve 14 saniye yani hic bi tuhaflık yok ama nedense bi türlü olmuyo mactan önce hata werio direct sound error:invalid parameter(tam olarak hatırlamıorum) die.. bi keresindede(silip baştan yükledim oyunu) hata fln wermedi ama bu seferde gol olunca sessizlik oluyo.... lütfen yardım edin yaww..... :,( bide bilgisayarım p4 2.6 512 ram 2 tane lig açsam ağır olurmu?(database:huge)
daywalker7 ya bide bu potansiyel bazı oyuncularda -6 , -8 , -10 filan oluyo o nası oluyo bişi anlamadım bunuda açıklarsanız sewinirim.........
daywalker7 müzik dosyası ile ilgili bi not: dosyanın isminide değiştirdim(FM_crowd_goal we FM_crowd_goalmono olarak) yani ondan diil..
Aydin 4 cm03/04 te bilgisayarın ne kadar lig kaldırabileceği yazıyordu ama burda yazmıyor. onun için kendin kestirmelisin. ya da arkadaşlar örnek sıralamaya başlayabilir.
TheFahrix daywalker7, tam olarak ne yaptığını anlatırsan sana yardımcı olabilme şansım daha fazla olur.
daywalker7 I will survive dosyasını yapmaya çalıştım işte cretive wawe studio'yadan şarkının istediğim bölümü secip diger yerleri siliorum.. daha sonra kaydedip dosyanın ismini değiştiriyorum ama olmuyo...
daywalker7 Orjinal Mesajı Yazan: iori cm03/04 te bilgisayarın ne kadar lig kaldırabileceği yazıyordu ama burda yazmıyor. onun için kendin kestirmelisin. ya da arkadaşlar örnek sıralamaya başlayabilir. 21 dio 03/04'te(512 ram) ama tabi o neye göre dio acaba small'a göre filan mı?? ben huge oynıcam.... bide ram yarın 1024 olucak...
TheFahrix Dosya uzantısı kesinlikle **.wav** olmalı. Buna dikkat et. Ayrıca yukarıda 14 saniye demişsin. Bu çok fazla, dosyanın sadece bir saniyesi çalınır. Yani 14 saniyelik bir dosyanın ancak birinci saniyesi duyulur. Buna da dikkat et. Ek olarak doğru dosyayı değiştirdiğinden de emin ol. Yine olumsuz sonuç alırsan, buraya yaz. Yardımcı olmaya çalışırım.
daywalker7 formatınada dikkat ediorum uzunluğuda 14 saniye boyutu 1.2 mb ama olmuyor olmuyor olmuyor..... :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,(
daywalker7 oke.. bidaha deniyim.... ama madem 1 saniyesi duyulucak nie o zaman müzik koyuyorum ki????
TheFahrix CM 03/04 için "Ercan Taner Gol Sesi" diye bir yama hazırlamıştım. Gol olunca Ercan Taner "muhteşem bir gol" diyordu. 1 saniyeye sığdırmak için epeyce uğraşmıştım.
TheFahrix O yamayı incelemedim, ama yapılış tarzında ".wav edit"ten başka birşeylerde olduğunu tahmin ediyorum.
daywalker7 ya biraz önce bjk gol müziğini indirdim onu çalıo ama benim ı will survive'ı çalmıo töbe töbe yaaaa!!! dalga geçio bu oyun benle... bu bjk gol müziği dosyasını hangi arkadas yaptı???????????? bide bu gol müziğini yalnızca bizim gol attığımızda we kendi sahamızda çalma ihtimali warmı zannetmiorum ama birisi bana yapılıo ama bilmiourum demişti.........
daywalker7 lütfen birisi bu konuya bi açıklık getirsin neden bjk dosyasını çalıoda benimkini çalmıo ağlıcam walla şimdi yaaa... :,( :,( :,(
Aydin 4 yahu yeter. daha kaç mesaj üst üste yazacaksın. bir kere yaz yeter. bjk dosyasını yapan arkadaşla görüş. ne bu acele.