Sailorman89 Konuyla ilgilenen herkese teşekkürler..original EXE yi buldum başka ihtiyacı olanlar varsa mail olarak atabilirim 3.5 mb. mailde yer kaplıyoo.yeni patchlerin oldugu bi site vereyimm bu sitede Pes 4 için yeni stadlar,müzikler vs. var . http://www.pespc-files.com Herşey daha güzel bi PES için !!!!
jaydee orjinal exe dosyasınıda yapıstırdım ama patch ı calıstırınca hala failed hatası veriyor oyunu sildim yukledim gene aynı :eek:
Andon Orjinal Mesajı Yazan: jaydee orjinal exe dosyasınıda yapıstırdım ama patch ı calıstırınca hala failed hatası veriyor oyunu sildim yukledim gene aynı :eek: aynı sorunu bende yaşıyorum :( :( :( :(
turgay540 Orjinal Mesajı Yazan: jaydee orjinal exe dosyasınıda yapıstırdım ama patch ı calıstırınca hala failed hatası veriyor oyunu sildim yukledim gene aynı :eek: bende abi nasıl olcak bu iş
Frodo Normalde 800*600 medium oynayabilirken rahat bi şekilde patchden sonra 1024*768 high oynayabiliyorum. Ekran kartım: MSI FX 5600
Manic patch orjinal exe uzerine yuklemeye çalışmama ragmen failed to complete installation hatası veriyor ?? ne yapmak gerek ??
Andon Manic'in sorunun aynısı bendede oluyo lutfen orjınal exe uzerıne yapmama ragmen yardım edın beyler :(