eserguzel Arkadaşlar Real Madrid ve Barcelona takımlarını seçin. Oyuna girerken çıkış tüneline dikkatli bir bakı ve 2 takımda Real madrid gözüküyo.. Normalde orda barcelonalı futbolcular olması lazım.? Dikkat eden var mı? Normal ülke takımlarında bu sorun yok!!! Çok ilginç.. 2 real madrid takımı.. Maçta bi probşlem yok sonra:)
Whocares_FB Arkadasım o bana da bug gibi geldi ama o bug degil cok ince ve super bir ayrıntı...O tunelden sadece Barca ya da Real madrid in kadrosu cıkıyor ama yedeklerle birlikte tum takım cıkıyor artık kac kişiyse diyelim 22...Bu arada devamını izle o videonun karsı takım o arada sahada oluyor barca yada real cıkarken onlar zaten sahada oluyolar..
Spocket Bana da bug gibi gelmişti önce ama sonra böyle bir hatayı yapabilceklerini düşünemedim. Muhtemelen Whocares_FB'nin dediği gibidir, zaten görünen oyuncular farklı oyuncular, aynı oyuncudan 2 tane olsa tamam diycem...
musty sadece real madrıde ozgu bırsey nıye yapsınlar bence bı bug o konamı yapmaz demeyın oyunda bır suru bug var dırekten reklam panolarından gecenler sakatlanınca bacagı sahanın ıcıne gırenler oluyo yanı
Pentagram_15 ya arkadaşlar illa kötüleyeceksiniz adamlar ince ayrıntıya dikkat etmiş yedeklerin bile sahaya çıktığını göstermek istemiş hemen eleştirmişiniz :(
NayguleR Onda sorun yok o Nou Camp'tada oluyor.Çıkışı tamamen izlersen rakip takım sahaya çıkmış oluyor.Sahada dizilmiş oluyor ;)
gunduz84 Orjinal Mesajı Yazan: eserguzel Arkadaşlar Real Madrid ve Barcelona takımlarını seçin. Oyuna girerken çıkış tüneline dikkatli bir bakı ve 2 takımda Real madrid gözüküyo.. Normalde orda barcelonalı futbolcular olması lazım.? Dikkat eden var mı? Normal ülke takımlarında bu sorun yok!!! Çok ilginç.. 2 real madrid takımı.. Maçta bi probşlem yok sonra:) o hata değil aynısı pes3 tede vardı maça çıkarken bazı maçlarda sadece kendi sahasındaki takımı çekiyo tünelde sahaya çıkarken rakip takımın oyuncuları hiç göstermiyor her zaman değil ama bazı maçlarda :)