sharkemre **işte oyun budur arkadaşlar yani inanılmaz güzel desem abartmış olmam bazı kişiler kalkıpta yine PES le Fifa yı karşılaştırırsa bence onlara akıl hastası gözüyle bakarım yani bu oyunu beğenmeyen hiç oyun oynamasın en azından futbolo oyunu oynamasın bilgisayarımın rami ve işlemcisi oldukça iyi ama ekran kartım artık iyice vaadini doldurdu (Geforce 2 64MB Mx400) ama yinede 1024-768 window modda düşük ayarlarda bu zevki bana tattırdığı için ona teşekkür edip emekliye ayırıcam oyunun hızı iyi ama çözünürlük düşük tabi gerçi suratlar yinede harika neyse iyi bi ekran kartı ile bu müthiş oyunu daha iyi bi şekilde oyanamak için alıyorum sadece bu oyun için değiştiriyorum kartımı her neyse bence oyuna artık - yön bulmamamız gerekir tek yapmamız gereken oynayıp zevkinbi çıkarmak bundan 4 sene önce biraz sevdiğimden birazda başka futbol oyunu olmadığı için PC de severek oynadığım Fifa artık aklıma bile gbelmiyo ne üzücü** :lol:
Venom 1- bu konu 1 senedir konuşulmakta 2- yazını bi daha düzgün fontlarla yaz 3- konu hakkında yorum yapmaya bile gerek yok. PES is WONDERFUL