Pes4 e Fenerbahçeyi koymayan o yamayıda kınıyorum biline hemen FENERBAHÇENİN olduğu bi yama yapın eyt :mad:
http://www.downloadarsivi.com/git.asp?id=9962
Azureus 2.2.0.0 türkçe indirin ve dinleyin
Evet kastim gece vakti çözdüm yesil surat artik var nat sorunu yok nasilmi bende sp2 yüklü arti halan firewall açik arti zone alarm norton vs da var
elimdeki programlar net limiter 1.30 dsl speed bu ise yaramaz gerci neyse ayarlar sabit kalsin 2.2.0.0 versionu cekin bende e-con s4 m8000 modem var virtual serverdan 6881-6889 private kismina 6881 yazin ip nizi ip config yazarak bakin onuda ekleyip restart cekin modeme eger bu modem yoksa port manager diye bi program var oda ayni islevi görüyor sp2 olanlar güvenlik duvari acik fakat engellemeyi kaldirmis sekilde onuda anlatayim :(bi arkadasa yazmistim past ettim direkt)
>>>Service Pack 2 Olanlar için>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
denetim masası>güvenlik merkezi bölümünde soldaki güvenlik merkezinin uyarı yönetimi değiştirin diye bi kısım var ordan virüs muhabbetini kapat çünkü çoğu programı görmüyo örnek bende norton2003 var (bu kismi gecin)
***geçiyoruz kazaa emule vs gibi programlar onlar içinde
gene denetim masası>windows güvenlik duvarı şeklinde bi kısım var oraya girdiğinde açık önerilir olacak fakat altındaki özel durumlara izin verme açık olmayacak yukardaki menülerdede ÖZEL DURUMLAR diye bi kısım var oraya çalıştıracaklarını ekleyebilirsin bölece sorun olmaz alttada bildirim görüntüle diye bi yazı var ona bas program açıldığında soruyo zati engellemeyi kaldır dediğinde özel durumlar kısmına ekliyo
kapiş sp2 böle işte:)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ondan sonra indirilecek bisi bulun eger hala sorun varsa yasamayin ne diyim
su an ares 1.18 acik 6 k azureus ise 22k vuruyo süperrr oley:)
net limiter 1.30 bulamayanlar aktive edemeyenler mSn den ulassin bana yardimci olurum
diyeceksiniz port acmadan olmuyomu oluyo simdilik bunlarla ugrasamam yeterki bisiler insin hic divx yok diyenler mutlaka ARES 1.18 ceksin ve kullansin gercekten cok güzel
byeZ