PetRe selam geforce2 kart sahipleri pes 4 ü hızlı oynayabilirsiniz. bende celeron 1100 512 mb ram geforce 2 var geforce tweaker programı ile pes i low de hızlı oynuyorum
PetRe google da arat bulursun 640*480 veya 800*600 de iyi çalışıyor. yalnız overlocku iyi ayarlamak lazım
emre_acar1989 yaa arkadaşlar nasıl çalışcak bi baya bi açıklama yapsan.Lütfen bendede g2 var çok kasıyo.programın nasıl çalışacağını anlatırsanız sevinirim
emre_acar1989 noolur bilen biri varsa hemen msj atsın özelden veya burdan.Tweaker ı indirdim ayarları nasıl yapıcam bende kasıyo low detailde bile p4 1.8 256ddr grforce2 mx400
Pentagram_15 bende kasma yok ama kimse yardımcı olmadğına göre indirip şu programın ayarlarına bir bakayım cevap yazarım
Pentagram_15 program sanırım overlock programı bende ati olduğu için prgramı deneme şansım ne yazıkki yok kartının çekirdek hızlarını değiştireceksin ama dikkatli ol pes4ü oynamayı bırak bilgisayarından görüntü almayı unutabilirsin
Pentagram_15 sistemim: p4 1.6 ghz o/c 2.1 512 dual ddr ram ati radeon 9800 xt heralde yeterlidir daha ayrıntıya gireyim mi?
Pentagram_15 ya o kadar geforce kullanan arkadaş var bir insanda şuraya uğrayıp arkadaşa yardım etmiyor adama nasıl overlock yaacağını anlatsın biri. aynı kartı kullananlar çekirdek hızlarını ve ne kadar yüksekliğe kadar sistemin stabil çalışabildiğini yazsınlar
sharkemre **arkadaşlar bendede gf2 var ve gayet iyi akıcı oynuyorum hede 1024-768 de nasılmı oyunu fullscrean da değilde window modda çalıştırın hem daha iyi oluyor istediğiniz an köşeden kapatabiliyorsunuz :lol: bi deneyin eğer işlemci ve raminiz güçlüyse hiç sorun yaşamassınız benim gibi**
unknown21 ben de hiç kasmıyo sadece dalgalanma var biraz sistem de berbat p4 1.5 256 sd ram 32 mb geforce 2 bide windows me gerisini siz düşünün
son kral Ayarlar şöyle olacak 640*480 --16bit--(32 bit te kasar) windows mod ta oynayın hiçbir kasma olmaz ..benim makinem g2 1.7 celeron 256 rem bu ayarlarda hiç sorun olmadan oynuyorum..birde studyodaki makinem daha iyi 5200 gforce 500mbram p42.8 bu makine ile 32 bit windows veya tam ekranda kasma yapıyor--800*600--- 16 bit te ise uçuyor oyun deneyin sonuçlarını yazın mutlaka sorun hallalacaktır...
m0K0k0 abiler ben oyunu oynayabiliyorum ama her oyunu açışımda bazen yavaşlıyo benim sistemim celeron 900,256mb ram.gf4 mx4000128mb bide windows görev yöneticisini açınca 256 ramdan 198 mb kullanılıyo diyo ben bunu nasıl arttırıcam