ksspor38 ama herseyi denedim mesela detail ayari felan yine ayni yine ayni birde fifa2005 de hic sorunla karsilasmiyorum ama su pes ler varya cok hos bir oyun ama sorunlari var
2ampara***Womanizer beyler galiba asus radeon ekran kartlarında kaynaklanıyo bende de asus radeon 9550 GE war çimler bi tuhaf karıncalar basmış gibi ama pes4 demoda böle bi sorunum yoktu 1024*768 high dede aynı deişmio
nako11 bende bi yama arıyorum arkadaslar ekran kartıyla falan alakası yok,bu oyunda zemınler böyle ama toprak sahada olsa vagecemem bu oyundan
talha_54 Orjinal Mesajı Yazan: goti anasının gözü???????!!!!!!gerçi zevk meselesi yada aşktan insanın gözümü görmüyodur nedir.ama bu oyunun grafikleri inanılmaz basit.çizenler becerememiş günümüz teknolojisinde iğrenç denebilir.gameplay iyi bi tek.bu salak grafiklere bi de ekran kartı istiyo utanma olur biraz adamda.gerçi ben bu oyunu pek sevmiyorum belki ondandır.3 cd ymiş ful sürümü bi ara alır biraz oynarım.gameplay bu kadar gerçekçi iken grafiklerin bu kadar yalan olması açıkçası ilgi oranımı oldukça düşürüyo.. Arkadas haklıdır arkadaslar ben Bu ozuna bagımlıyım benımkı ATI radeon 9200SE ıdı zanı kotu bısey berbattı sonuc.. Gıttım Geforce 6600 Gt aldım ve hala oynayamadım Su PES5.exe yuzunden....