TWISTER arkadaşlar 256 lık hafıza kartı alıcam satan varsa veya ucuz bildiğiniz bir yer varsa yazın :)
HaLuK beyler 64,128 bide 256 mb lık mmc kartların fiyatlarını bilen varmı? yazarsanız çok iyi olur...
muzzy..! PC için Kart reader(okuyucu)-writer(yazıcı) ler ne kadar:?? bi tane 8in1 gördüm teknosada 95 milyonu duyunca şok oldum başka bir fiyat listesinde başka bir tane gördüm USB 2.0 7in1 26$+kdv bu fiyat farkı kalite açısından fark yapar mı??
TWISTER arkadaşlar biliyorum her tarafta var ama belki gözünüze takılmıştır ucuz bi yer sorduğum yerlerde çok pahalı yardım edin
DeNiZ bi sitede görmüştüm..galiba 128 lik 192 milyon....hem telf için istiosan sd olmmaması gerek...kalın oluo..ben de bi tane gitti öle 256lık..ama neyseki bacımın :D diji fotosuna oldu..
götveren Orjinal Mesajı Yazan: mus_efe 200 milyona 1 GB alırım ben yaw o ne öyle çok paalı, ii de dostum 200 ytl 1gb icin az deil mi bence az....ayrica 1gb lari 400-500 arsi dei hatirliom telefon parasina yani :hihi: :lol: : )
muzzy..! ">http://www.xbilgisayar.com/asp/listgroup.asp?Group_ID=KartBellek-SD>::...İnanmıyorsan Tıkla Ve Gör...::: Gerçi 200 YTL yi biraz geçio
TWISTER Orjinal Mesajı Yazan: mehparemm bi sitede görmüştüm..galiba 128 lik 192 milyon....hem telf için istiosan sd olmmaması gerek...kalın oluo..ben de bi tane gitti öle 256lık..ama neyseki bacımın :D diji fotosuna oldu.. ne yaptın sen yaaa 128 lik 30 milyona buldum arkadaş aldı hiç bir sorun yok ben yüksek arıyorum
cekibico Orjinal Mesajı Yazan: TWISTER ne yaptın sen yaaa 128 lik 30 milyona buldum arkadaş aldı hiç bir sorun yok ben yüksek arıyorum bana da bulurmusun bab?
götveren Orjinal Mesajı Yazan: TWISTER ne yaptın sen yaaa 128 lik 30 milyona buldum arkadaş aldı hiç bir sorun yok ben yüksek arıyorum benim dediim ilk ciktii zamandi ayrica marka ve kalite olayina gore de dişio fiyatlar haliyle de senin şu 30 ytl işi sorunsuz sa cok uygunmus yaw ben alirsam ya 512 yada 1 alirimm şimdi 32 war
TWISTER Orjinal Mesajı Yazan: h@RUn benim dediim ilk ciktii zamandi ayrica marka ve kalite olayina gore de dişio fiyatlar haliyle de senin şu 30 ytl işi sorunsuz sa cok uygunmus yaw ben alirsam ya 512 yada 1 alirimm şimdi 32 war 512 gerçekten ii yaw şöyle uygun bi tane bulsam aslında normal fiyatını verip alırımda milletten tepki çekmeyelim diye ucuz arıyoz
XII beyler ben 2 ay önce 128i 50 kuruşa aldım şimdi 256 lık kartlar 55 kuruş (sakın ytl olarak sanmayın :D melyon)