Wololow arkadaşlar cm de falan güzel güzel antrenman programları vardı. şimdi niye yok?? yada varda benmi bilmiyorum?? antrenman yaptırmayı hiç beceremem eğer program varsa söyleyin yararlanalım. :cool:
NecromanceR CM0304 deki kadar kolay değil . 2arkadaşla birlikte üzerinde çalışıyorum . Kısa zamanda güzel bir şey yayınlayacağım ...
Wololow Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR CM0304 deki kadar kolay değil . 2arkadaşla birlikte üzerinde çalışıyorum . Kısa zamanda güzel bir şey yayınlayacağım ... biliyorum kolay değil ayrıca çalışmaların için sağol. bekliyoruz hepimiz.. :applause:
Pentagram_15 güzel bir edit ile bütün antremanlardan full verim alabilirsiniz ama biraz kurcalamak ve anlamak şart
Reis buda benimki full gün çalışıyolar öle sakatlık falan da olmuyo maçlardan sonraki günlerde izin veriyorum zaten pligdeyim haftada 3 maç falan yapıyorum onun için ii...
Wololow şu antrenman işini oldum olası çözemem. hangi antrenmanı uygulatsam ayarlasam olmuyo. hep kırmızı hep kırmızı..
fabiodevil reis verdiğin antreman programı ile futbolcular cok sakatlinio be usta aynısı bendede var yasin karaca 6 ay fatih sonkaya 3 ay cihan haspolatli 3 ay sakat kaldi saol yinede..
Orçun İNCE bu antrenman programı bence kötğ fazla yüklenme war ondan sakatlık cıkar en iyisi beklemek scnyi.
takunya ben hep defans, orta saha ve forvet oyuncularını ayırırım. hepsine ayrı antrenman programı ve ayrı koç veriyorum. daha ii verim alıyorum. forvet adamına closing down session, defans adamına shooting çalıştırmanın manası yok sonuçta.
odilya Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR CM0304 deki kadar kolay değil . 2arkadaşla birlikte üzerinde çalışıyorum . Kısa zamanda güzel bir şey yayınlayacağım ... ne oldu antrenman programı??? :hihi: