TheMangler Arkadaşlar 2 seneden beri sigames oyunlarında bi sorun var. maç bittikten sonra oyundan çık-kaydet yapıyoruz ve maç olmamış gibi görünüyor basbaya bi hile bunu düzeltecek bir yama yok mu
Wololow Orjinal Mesajı Yazan: gökhandemir Arkadaşlar 2 seneden beri sigames oyunlarında bi sorun var. maç bittikten sonra oyundan çık-kaydet yapıyoruz ve maç olmamış gibi görünüyor basbaya bi hile bunu düzeltecek bir yama yok mu malesef yok :( ewet bu hata adamı hileye teşvik ediyo
Pentagram_15 hocam bu hata değil maç bitmeden oyunu kapatmış sayıyor oyun sizi yani maç bittikten sonra bir kere continue tuşuna basmalısınız kesinlikle hata değil
TheMangler arkadaslar haklısınız ama bazıları bu yöntemi kullanıp basarılı oluyorlar sonra çıkıp bas-bas bağırıyorlar o yüzden yani bu arada henry669 katılıyorum ama konu adına ne yazacagım aklıma gelmedi
Reis ben şahsen kullanıyorum bu özelliği sık sık hata falan deil devam deyin ondan sonra kaydetip çıkın yani...
vince15 Maç bitmeden oyunu kapatırsan maç oynanmamış sayılır tabi maç bittikten sonra sonuçlar ekrana yansıyacaktır ondan sonra save et alt tarafı bi 30 sn bekliycen...
TheMangler ya vince15 ben o anlamda söylemedim diyorum bazıları bu hatayla başarılı olup bas bas bağırıyor o yüzden bir de adminlere konu adını değiştirdikleri için tşk