Dragonshoot EVET! SAMPIYON OLDUM AMA UEFA YA KATILIYORUM.ÜSTELIK DIGER TAKIMLARDA SAMPIYONLAR LIGINE KATILAMIYOR. BIR TEK KOCA INGILTEREDEN BEN KATILIYORUM VE UEFAYA!!! NEDEN OLMUS OLABILIR BU? p.S. : KUSURA BAKMAYIN KLAVYEMDE SORUN VAR BÖYLE YAZDIM...
mazlumfirari valla hiç bi fikrim yok oluyo böle hatalar bi kere bende de ligin ilk yarısını oynadım baktım ikinci yarısı yok fikstür bomboş yani normal bişe bu tür küçük hatalar
Wololow Orjinal Mesajı Yazan: mazlumfirari valla hiç bi fikrim yok oluyo böle hatalar bi kere bende de ligin ilk yarısını oynadım baktım ikinci yarısı yok fikstür bomboş yani normal bişe bu tür küçük hatalar küçük hatamı??? :whoa: :whoa: :whoa: :yikes: :yikes: :yikes:
NecromanceR Küçük değil ama muhakkak bir sebebi vardır . Sorun oyunda sende de değil . Yapılacak birşeyde yok malesef ...
-Doruk- pkm dosyalarının zarar gömesinden olabiliyor bunlar save alırken hata çıkarsa veya çok zorlarsa vs.
_Ghost_ Orjinal Mesajı Yazan: 'üLKe puanı beLki düşüktür... :D :D ingilterenin ülke puanı düşük olurmu hem düşük olsa bilenin en azında şampiyonlar liginde ön eleme oynaması gerekirdi